Butterdejshapsere med grøntsager

Butterdejshapsere med grøntsager
Opskrift til stk. Opskrift til 6 stk.

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

Opskrift på små butterdejshapsere med grøntsager og ost. Butterdej med cherrytomater, cheddar og broccoli. Nem snack og tapas ide.

Ingrediensliste

  • 1 pk. butterdej
  • 100 g. cheddar
  • 50 g. broccoli
  • 100 g. cherrytomater
  • salt/peber
  • 1 stk. æg

Fremgangsmåde

  1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.
  2. Del butterdejen i 6 firkanter.
  3. Riv cheddar og læg det i midten af hver firkant.
  4. Skær broccoli i tynde skiver. Del cherrytomater.
  5. Læg grøntsagerne på osten og drys med salt og peber.
  6. Pensl kanterne med sammenpisket æg og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 10-15 minutter.
Bedøm denne ret

Opskrift på butterdejshapsere med grøntsager

De lækreste butterdejshapsere med grøntsager og ost. En nem butterdej hapser, som vi har toppet med revet cheddar, cherrytomater og broccoli. De er altså geniale på tapasbordet eller som en lille snack. Det er også super lækkert at servere dem med en grøn salat til. Så kan de nemlig nemt serveres som aftensmad uden man behøves at få noget kød til.

De passer så godt til det lunere vejr, som vi går i møde. Måske en ide til påskefrokosten? Vi har som sagt toppet med cheddar, men de kan også smøres med flødeost eller mascarpone. Og så kan man jo bruge præcis de grøntsager, som man har lyst til. Det ville også være lækkert med tynde skiver af løg eller asparges for at gøre dem ekstra forårsagtige.

LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter og ideer til tapas

Butterdejshapsere med grøntsager

Butterdej hapser opskrift

Det er nemt at lave sådan en lille butterdej hapser. Man bruger nemlig bare en færdig rulle af butterdej, som blot skal rulles ud og skæres ud i den ønskede størrelse. Det bliver jo nærmest ikke nemmere. Og så er alt med butterdej jo bare superlækkert. Vi har skåret de her butterdej hapsere ud i firkanter, men de kunne også skæres ud i trekanter eller man kunne bruge en udstikker for at lave dem runde. Det ville også være lækkert lige at toppe dem med en skive god skinke efter de er bagt. En nem og hurtig lille hapser, som ikke kræver mange ingredienser.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar