Butterdejssnegle

Butterdejssnegle
Opskrift til stk. Opskrift til 12 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift og guide på butterdejssnegle med pesto og ost. En hurtig lille snack eller tapaside, som kræver ganske få ingredienser.

Ingrediensliste

  • 1 pk. butterdej
  • 90 g. rød pesto
  • 100 g. cheddar
  • 1 stk. æg

Fremgangsmåde

  1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.
  2. Rul buttedejen ud og smør pesto på.
  3. Riv cheddar og fordel det på pestoen. Rul nu butterdejen stramt sammen og skær små snegle.
  4. Læg dem på en bageplade med bagepapir. Pensl med sammenpisket æg.
  5. Bages i ovnen i cirka 10-12 minutter.
Bedøm denne ret

Opskrift på butterdejssnegle

De lækreste små butterdejssnegle med pesto og ost. Mangler du en lille ide til næste tapasaften eller blot en lille snack til madpakken? Så skal du prøve at bage de her lækre snegle af butterdej, pesto og cheddar. De er SÅ nemme at lave og smager så godt. Men alt med butterdej er jo også bare lækkert – kan vi ikke blive enige om det? Vi er i hvert fald vilde med butterdej og de her butterdejssnegle med fyld er blevet en ny favorit. Man kan bruge lige præcis den pesto, som man bedst kan lide og sin yndlingsost. Vi har her lavet dem med en god rød pesto og revet cheddar. Simpelt, men simpelthen så godt.

De er som sagt geniale til tapasbordet, som en snack eller som lidt ekstra lækkert til madpakken. Det er blot en fersk plade butterdej, som rulles ud og fyldes med fyldet. Herefter rulles den stramt sammen og skæres ud i små snegle. Vil man have en sød version, så kan man også lave dem ala kanelsnegle.

LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter og ideer til tapas

Butterdejssnegle

Snack af butterdej med pesto og ost

Det er en god og nem snack af butterdej med pesto og ost. Kombinationen af butterdej, pesto og ost går man heller aldrig galt med i byen. Og som sagt, så kan man bruge præcis den pesto og ost, som man bedst kan lide. Det kunne også være grøn pesto og mozzarella eller en god vesterhavsost. Mulighederne er mange.

Eftersom det er butterdej, så er de også bedst, når de er nybagte og lune. Vi laver dem ofte, når vi laver tapas. Sådan en lille butterdejssnegl smager nemlig også godt som tilbehør til lækre pølser og oste.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Kommentarer

Skriv en kommentar