Cæsar Schnitzel Cæsar Schnitzel Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på en sprød panko paneret cæsar schnitzel, som er meget populær lige nu. Server kyllingeschnitzlen til aftensmad eller frokost. Ingrediensliste Kyllingeschnitzel 800 g. kyllingebryst 2 stk. æg 100 g. hvedemel 60 g. pankorasp salt/peber 2 dl. raps- eller solsikkeolie Dressing 50 g. mayonnaise 80 g. creme fraiche 0,5 fed hvidløg 0,5 tsk. dijonsennep 1 tsk. citronsaft salt/peber Brød croutoner 0,5 stk. ciabatta 1 fed hvidløg 2 spsk. olivenolie salt/peber 2 stk. hjertesalat 75 g. parmesan Fremgangsmåde Start med dressingen. Bland mayonnaise, creme fraiche, presset hvidløg, dijonsennep, citronsaft, salt og peber sammen. Skyl og snit hjertesalat. Skær ciabatta i tern, vend i olie, salt, peber og presset hvidløg. Bag enten i ovn ved 180 grader i 15 minutter eller i airfryer ved 170 grader i 10-12 minutter. Rens kyllingebryst og skær dem næsten helt i gennem på midten (i tykkelsen, også kaldet for en butterfly-udskæring). Find tre skåle frem. I den ene skål piskes et æg med en gaffel. I den anden skål blandes pankorasp med paprika og lidt salt og peber. Og i den tredje kommes hvedemel i. Vend nu først kyllingebryst i hvedemel, herefter i æg og derefter i raspblandingen. Sørg for, at der er godt med rasp på begge sider. Læg dem på en tallerken eller et stykke bagepapir, indtil de skal bruges. Varm olie op på en pande med høj kant. Lad kyllingen stege i cirka 4-5 minutter på hver side ved mellem-høj varme til den er gennemstegt og gylden. Anret på en tallerken med kylling i bunden. Top med salat, croutoner og dressing. Slut af med at rive parmesan fint udover. Server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på cæsar schnitzel Den her cæsar schnitzel har vi set overalt på Tiktok og Instagram for tiden, så vi blev selvfølgelig nødt til at give vores besyv på sådan en! Det er som om, at alt ala Cæsarsalat trender lige nu og er ekstra populært. Der er jo også Cæsarwrappen, som også er rigtig populær lige nu. Men vi forstår egentlig godt hvorfor, fordi de smagsnuancer, der er i en cæsarsalat, er også bare lækker. Her får du paneret kyllingebryst, som er toppet med hjertesalat, cæsardressing, brødcroutoner og masser af parmesan. Server evt. med nogle bagte kartofler til eller noget godt brød, så har du altså alletiders aftensmad med kylling. Vi har efterhånden mange opskrifter med paneret kylling. Det er nemt til aftensmad og så smager det altid godt. Så den her cæsar schnitzel med pankopaneret kyllingebryst er strøget direkte ind på vores topliste lige for tiden. Den der kombination af sprød kylling, en cremet dressing, det friske fra salat og det saltede og lækre fra osten. Mums, det smager bare så lækkert. LÆS OGSÅ: Cæsarsalat Panko paneret kylling med salat og ost Man kan kalde dette for en cæsar schnitzel, men man kan også bare kalde det for en panko paneret kylling med salat og ost. Det er en formidabel kombination, som kan spises med kartofler, pasta eller bare noget brød til. Lav evt. en hurtig pastasalat til, hvor der også er godt med grønt i, så får du pludselig en meget farverig og lækker aftensmad. Og det er samtidig børnevenligt, da de fleste børn elsker panko paneret kylling. Så udelad evt. blot toppingen og server elementerne for sig selv. Det hjælper ofte ved børn, at det ser lidt mere simpelt og opdelt ud. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.