Cæsardressing

Cæsardressing
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

3 minutter

Tilberedelsestid

2 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på en lækker cæsardressing lavet uden anjoser. En dressing til cæsarsalat, men som også kan bruges til burger, pita osv.

Ingrediensliste

 • 100 g. mayonnaise
 • 1 tsk. dijonsennep
 • 2 tsk. hvidløgspulver
 • 3 spsk. citronsaft
 • 160 g. creme fraiche
 • salt/peber

Fremgangsmåde

 1. Kom alle ingredienserne i en skål og pisk dem godt sammen.
 2. Smag evt. til med mere sennep og citronsaft.
 3. Smag til med salt/peber.
 4. Sæt på køl indtil brug.
Bedøm denne ret

Opskrift på cæsardressing

Her får du vores opskrift på cæsardressing. En dressing, som går ualmindeligt godt til den klassiske cæsarsalat med kylling, brødcroutoner, hjertesalat og parmesan. Vi laver den på en nem og hurtig måde, og du vil også opleve, at den er anderledes end den originale opskrift. Vores opskrift er nemlig uden ansjoser. Hvis du gerne vil have en opskrift med ansjoser, så er du desværre nok nødt til at kigge et andet sted. Vi kan godt lide dressingen sådan her. Den får masser af syre fra citronsaften og en god smag fra dijonsennep. Det er sådan her vi bedst kan lide den og det en dressing, som efterhånden ligger på rygraden. Simpelthen fordi, at vi så ofte laver cæsarsalat.

Det er også en dressing, som er god til meget mere end en cæsarsalat. Brug den som en almindelig salatdressing eller i wraps, pitabrød eller burger. Det er sådan en god basis dressing, som smager tusinde gange bedre end de dressinger man køber. Og så er den samtidig virkelig nem og hurtig at blande sammen.

LÆS OGSÅ: Klik her for at se alle vores opskrifter på dressinger

Cæsardressing

Dressing til cæsarsalat

Som sagt, så er det en virkelig god dressing til cæsarsalat. Cæsarsalat er den her herlige salat, som består af hjertesalat, stegt eller friteret kylling, parmesan og brødcroutoner. Dressingen vendes i salaten og så toppes der med alle de forskellige toppings. Det er så simpel en salat, som samtidig er en sikker vinder.

Kan jeg gøre den mere fedtfattig?

Ja, udskift lidt af mayonnaisen med mere creme fraiche. Du kan også vælge en fedtfattig mayonnaise og en fedtfattig creme fraiche.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.

Kommentarer

 1. Når du bruger Mayonaise i opskrifterne, er det så en sødlig mayonaise ligesom fx Hellmanns, eller alm. klassisk mayonaise som fx. Graasten?

Skriv en kommentar