Tilmeld nyhedsbrev

Chokolade fudge

Chokolade fudge

Chokolade fudge

Opskrift til 20 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

2 timer

Samlet tid

2 timer og 20 minutter

Beskrivelse

Opskrift på nem hjemmelavet chokoladefudge. Fudge er det rene slik og er perfekt til eftermiddagskaffen eller til slikskålen en fredag aften. Det kan også laves, hvis man skal holde en stor fest og gerne vil have noget andet sødt til kaffen i stedet for småkager.

Ingrediensliste

  • 1 ds. kondenseret mælk
  • 300 g. mørk chokolade

Fremgangsmåde

1. Varm kondenseret mælk kort i mikroovnen eller i en lille gryde.
2. Hak chokoladen groft og hæld det i mælken. Rør rundt og lad chokoladen smelte.
3. Tag et fad på cirka 20×16 cm. Læg bagepapir i og hæld chokolademassen deri.
4. Stil det på frost i cirka 2 timer og skær kvadrater i den ønskede størrelse.

De kan med fordel fryses ned og tages op til en anledning.

Bedøm denne ret

Har du prøvet at lave fudge karamel? Hvis ikke, så er du altså gået glip af noget. Det smager bare så godt og så smelter det nærmest på tungen. Det er perfekt at servere til kaffen i stedet for småkager og man lige har brug for lidt sødt til den søde tand. Vi kan især anbefale at lave en portion fudge og en portion hjemmelavede chokoladetrøfler. Det vil uden tvivl falde i god jord, hvis du serverer det for dine gæster.

Fudge og chokoladetrøfler er det rene slik. Til jul og påske, når vi laver hjemmelavede spiselige gaver, så plejer vi at lave hjemmelavet fudge og så pakker vi det ind i cellofanpapir og binder det med et flot bånd. Der er bare ikke noget som en personlig hjemmelavet gave og det kan virkelig anbefales.

Skriv en kommentar