Chokoladekage i kop

Chokoladekage i kop
Opskrift til person Opskrift til 1 person

Forberedelsestid

2 minutter

Tilberedelsestid

2 minutter

Samlet tid

4 minutter

Beskrivelse

Nem og hurtig opskrift på chokoladekage i kop. En lækker kage med chokolade lavet i mikroovnen, som kan være klar på under 5 minutter.

Ingrediensliste

 • 1 tsk. bagekakao
 • 2 spsk. sukker
 • 1,5 spsk. hvedemel
 • 0,5 tsk. vaniljesukker
 • 0,25 tsk. bagepulver
 • 0,5 dl. mælk
 • 1 tsk. raps- eller solsikkeolie

Fremgangsmåde

 1. Bland alle de tørre ingredienser direkte i koppen.
 2. Tilsæt mælk og raps- eller solsikkeolie.
 3. Rør dejen ensartet med en ske og sæt den herefter i mikroovnen i 2 minutter på fuld effekt. (Alle mikroovne er forskellige, så hold øje med at den ikke får for meget). Tjek den evt. efter 1 minut og hold herefter øje med den løbende.
 4. Nyd kagen med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på chokoladekage i kop

Denne chokoladekage i kop er super nem at lave og tager ikke mere end 5 minutter. Og det er fra du starter, og indtil du har den færdige kage klar. Ønsker du en chokoladekage uden æg, så prøv denne. Den er lige til og du behøver ikke engang en vægt for at afmåle ingredienserne. Chokoladekage i kop er en fremragende ide til når det bare er til dig selv eller hvis du får uventet besøg, og gerne vil byde på noget hjemmelavet. Ingredienserne er ting, som de fleste af os allerede har stående derhjemme. Og da denne chokoladekage er uden smør og æg, er der kun behov for at kigge i køleskabet efter mælk. Resten finder du som regel i skabet.

Du kan servere den lækre chokoladekage i kop, som den er. Ellers er det altså også mega lækkert lige at toppe den med en kugle vaniljeis, måske nogle friske bær og chokoladesauce. Så har du altså en syndig og virkelig god dessert på ingen tid.

LÆS OGSÅ: Klik her og find opskrifter på hurtige desserter

Chokoladekage i kop

Kage i kop i stedet for småkager

Vi er mange, som gerne vil byde vores gæster på lidt lækkert til kaffen. Men når gæsterne kommer uanmeldt, kan det være svært at finde noget spændende i slikskabet. Og måske kagedåsen også kun indeholder krummer efterhånden. Vi har derfor lavet denne simple opskrift på nem og hurtig kage i kop. Du skal ikke engang vente på, at ovnen bliver varm. Chokoladekage i kop bages nemlig i mikroovnen. Når du følger opskriften, så anbefaler vi, at du holder øje med mikroovnen og finder ud af hvor længe din kage har brug for. Vores blev bagt i 2 minutter og serveret med det samme herefter.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar