Chokoladekonfekt med marcipan

chokoladekonfekt med marcipan
Opskrift til stk. Opskrift til 10 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på chokoladekonfekt med marcipan. En lækker omgang hjemmelavet konfekt, som du kan nyde i juletiden.

Ingrediensliste

  • 100 g. mørk chokolade
  • 30 g. pistacienødder
  • 30 g. skumfiduser
  • 40 g. marcipan

Fremgangsmåde

  1. Smelt chokolade over vandbad.
  2. Skær marcipan i små tern.
  3. Vend små skumfiduser (hvis du bruger store skumfiduser, så skær i mindre stykker), marcipantern og usaltede pistacienødder i chokoladen.
  4. Kom små klatter på et stykke bagepapir og lad det størkne på køl.
Bedøm denne ret

Opskrift på chokoladekonfekt med marcipan

En nem og lækker opskrift på chokoladekonfekt med marcipan, skumfiduser og pistacienødder. Det her er også hvad man kan kalde “alt-godt-fra-juleskuffen”. Det er nemlig noget af det konfekt, som man nemt lige kan lave ud af nogle af juleresterne. Det vil også sige, at du sagtens kan bruge hvad du lige har. Pistacienødderne kan skiftes ud med mandler, hasselnødder, valnødder eller andre slags nødder. Chokoladen kan erstattes med lys chokolade og så kan du selvfølgelig også tilføje andre ting til konfekten.

Vi kalder også dem her for sådan en luksus version af p-tærter. Vi har nemlig den her opskrift på nemme p-tærter på 3 ingredienser, hvor der blot er brugt skumfiduser, peanuts og chokolade. Til den her opskrift har vi også brugt små skumfiduser og i stedet for peanuts, så er der brugt pistacie og tilføjet marcipan. Så man kan godt kalde dem for sådan en opgraderet version.

LÆS OGSÅ: Snebolde

chokoladekonfekt med marcipan

Luksus p-tærter

Som sagt, så er vi blevet enige om at kalde dem for sådan en omgang luksus p-tærter. De er perfekte at servere til jul og så pynter de også godt på konfektfadet. Pistacienødder sammen med chokolade kan virkelig også noget. Den grønne farve ser så smuk ud i selskab med den mørke chokolade, skumfiduserne og marcipanen.

chokoladekonfekt med marcipan

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar