Cookies uden brun farin

cookies uden brun farin
Opskrift til stk. Opskrift til 16 stk.

Forberedelsestid

20 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

35 minutter

Beskrivelse

Lækker opskrift på lyse cookies uden brun farin. De er super lette at lave og tager ikke langtid at bage. Sprøde og store med massere af chokolade – lige som cookies skal være.

Ingrediensliste

  • 100 g. smør
  • 200 g. sukker
  • 1 stk. æg
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 225 g. hvedemel
  • 0,5 tsk. bagepulver
  • 1 knivspids salt
  • 175 g. mørk chokolade

Fremgangsmåde

  1. Opvarm ovnen til 180 grader alm ovn.
  2. Pisk blødt smør med sukker, æg og vaniljesukker. Tilsæt hvedemel, bagepulver, salt og grofthakket mørk chokolade.
  3. Ælt dejen med fingrene og form kugler på 50 g.
  4. Beklæd en bageplade med bagepapir og læg 9 kugler på pladen.
  5. Bages i cirka 15 minutter eller indtil de er gyldne.
  6. Lad dem afkøle på en rist og pak dem derefter ned i en lufttæt beholder.
Bedøm denne ret

Opskrift på sprøde cookies uden brun farin

Nem opskrift på cookies uden brun farin. Vi får så mange forespørgsler på cookies eller småkager lavet uden. I de fleste cookies skal der nemlig bruges den brune sukker. Så derfor ville vi gerne udvikle en opskrift, som blot gør brug af almindelig sukker.

Og det lykkedes! Derfor har vi lavet denne lækre opskrift på sprøde cookies. I stedet for det brune sukker er der brugt almindelig hvid sukker og det er også ganske lækkert. Selvfølgelig er der tilføjet store stykker af chokolade, da vi jo elsker chokolade.

LÆS OGSÅ: Cookies med smarties 

cookies uden brun farin

Småkager uden brun farin

Det er faktisk muligt at lave rigtig gode småkager uden brun farin. Vi har vel alle stået i den situation, at vi bare havde den vildeste lyst til cookies eller småkager og så havde vi ikke noget brun farin. Men man har altid sukker! Derfor er denne opskrift genial, da man stadigvæk kan bage lækre småkager.

cookies uden brun farin
cookies uden brun farin

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

 

Kommentarer

    1. Hej Aida,

      Sørg for at ovnen er godt varmet op inden. Har du haft dejen på køl inden den blev bagt eller?

      Kh

  1. Hvad hvis man vælger at lade dejen hvile i køleskabet natten over? Hvad gør man for at de stadig flyder ud som de skal?

Skriv en kommentar