Tilmeld nyhedsbrev

Cremet pastaret i hjemmelavet pesto med kylling

Cremet pastaret i hjemmelavet pesto med kylling

Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

20 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

50 minutter

Beskrivelse

Opskrift på en nem pastaret med hjemmelavet pesto og kylling. Bruger du fuldkornspasta, så har du en nem og sund aftensmad, hvor resterne nemt kan bruges til madpakken dagen efter.

Ingrediensliste

Pesto

  • 1 bundt basilikum
  • 60 g. pinjekerner
  • 60 g. parmesan
  • 1/2 tsk. salt
  • 2 fed hvidløg
  • 1,5 dl. raps- eller solsikkeolie
  • 1/2 tsk. citronsaft

Fyld

  • 90 g. serranoskinke
  • 450 g. kyllingebryst
  • 350 g. pasta
  • 100 g. cherrytomater

Fremgangsmåde

  1. Blend alle ingredienserne til pestoen.
  2. Kog pasta efter pakkens anvisning.
  3. Steg kylling på en pande i olie med salt og peber. Læg det til side og lad det trække.
  4. Derefter steges serranoskiver på panden.
  5. Vend nu den kogte pasta i den hjemmelavede pesto. Herefter skæres kylling i skiver og lægges ovenpå sammen med det stegte serranoskinke. Halver cherrytomaterne og pynt med dem og persille.

Bedøm denne ret

Opskrift på en lækker og cremet pastaret med hjemmelavet pesto og mør kylling. Det er virkelig lækkert at lave sin egen pesto og blande den i pasta. Det er nem og god aftensmad.

Pastaretter er generelt bare gode til aftensmad. Når vi mangler ideer og opskrifter til aftensmad, så vælger vi ofte en pastaret. Det er så nemt at lave noget lækkert ud fra de få ingredienser man har i køleskabet. Det kræver derfor sjældent at man skal handle stort ind, hvilket er dejligt, når man er på SU og gerne vil gøre maden så billig som muligt.

Den her pasta med pesto var en overgang en af vores go-to retter, når vi kom hjem efter en lang dag på universitetet. Vi lavede ofte en stor portion hjemmelavet pesto, som vi havde til at stå i køleskabet i en uges tid. Så blev den brugt til både denne pastaret, men også pastasalat, som vi kunne have med i madpakken.

Kommentarer

Skriv en kommentar