Crispy chicken Crispy chicken Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 5 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse Vores bedste opskrift på crispy chicken. Sprød, panko paneret kyllingebryst, som kan spises til aftensmad, i burger, pita osv. Ingrediensliste Paneret kylling 400 g. kyllingebryst 3 spsk. hvedemel 1 stk. æg 40 g. pankorasp 0,5 tsk. paprika salt/peber Til stegning 2 dl. raps- eller solsikkeolie Fremgangsmåde Rens kyllingebryst og skær dem over på langs, så du får nogle tynde fileter (så er de nemmere at tilberede). Find tre skåle frem. I den ene skål piskes et æg med en gaffel. I den anden skål blandes pankorasp med paprika og lidt salt og peber. Og i den tredje kommes hvedemel i. Vend nu først kyllingebryst i hvedemel, herefter i æg og derefter i raspblandingen. Sørg for, at der er godt med rasp på begge sider. Læg dem på en tallerken eller et stykke bagepapir, indtil de skal bruges. Varm en pande op godt med olie. Der skal være ca. 1 cm. olie på panden. Steg dem på panden i cirka 3-5 minutter på hver side – alt afhængig af tykkelsen. Læg dem på et stykke køkkenrulle, når de er stegt, så noget af fedtet kan få lov at dryppe af. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på crispy chicken Her får du en grundopskrift på crispy chicken. Sprød, paneret kyllingebryst, som smager så godt. Det er en af vores yndlings måder at tilberede kylling på. Og tricket bag den bedste crispy chicken er at bruge pankorasp. Pankorasp består af større flader end almindelig rasp, som vi kender det. Det bliver derfor sprødere og man får en bedre panering, hvis du spørger os. Det findes i stort set alle supermarkeder efterhånden og står ved de asiatiske varer, da pankorasp ofte bruges i det asiatiske køkken. Men det smager altså også godt til sådan en omgang sprød kylling her, til karbonader, fiskefilet osv. Så vi kan kun anbefale dig at bruge pankorasp i stedet for almindelig rasp. LÆS OGSÅ: Klik her og se alle vores aftensmadsideer Paneret kylling opskrift Sprød, paneret kylling er god hverdagsmad, som kan bruges på så mange måder. Du kan spise det som tilbehør til aftensmaden sammen med ris og indisk sauce. Det kan også bruges til en cæsarsalat med brødcroutoner og parmesan. Det er en af vores go-to måder at tilberede kyllingebryst på, da det bare altid smager så godt. Og så er det også en børnevenlig version af kylling. Vi oplever altid, at børn elsker panering. Så hvis du har lidt svært ved at få kylling i dine børn, så prøv at lave sådan en panko paneret kylling. Det er altid en sikker vinder. Panko paneret kylling Som sagt, så vil vi anbefale dig at bruge pankorasp. Panko paneret kyllingebryst er nemlig lige en tand bedre, end hvis man bare bruger almindelig rasp, som vi kender det. Det bliver ekstra sprødt og paneringen bliver tykkere. Du kan også dobbelt-panere det, hvis det skal være ekstra sprødt. Det gør du ved at gentage paneringen, når du har paneret. Så vender man endnu engang i den våde blanding og så over i rasp. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.