Cæsar salat med crispy chicken
Forberedelsestid
15 minutterTilberedelsestid
20 minutterSamlet tid
35 minutterBeskrivelse
En anden og virkelig god variant af den klassiske cæsar salat med crispy chicken, hjemmelavede croutoner og parmesan.
Ingrediensliste
-
Cæsar dressing
- 50 g. mayonnaise
- 0,5 fed hvidløg
- 0,5 tsk. dijonsennep
- 1,5 spsk. citronsaft
- salt/peber
- 80 g. creme fraiche
-
Andet
- 2 stk. hjertesalat
- 20 g. parmesan
- 50 g. brødcroutoner
-
Crispy chicken
- 200 g. kyllingebryst
- 80 g. pankorasp
- 1 stk. æg
- salt
- 1,5 dl. raps- eller solsikkeolie
Fremgangsmåde
- Start med at blande mayonnaise, salt, peber, citronsaft, knust hvidløg, dijonsennep og creme fraiche.
- Del kyllingebryst, så det bliver halvt så tykt. Vend det i æg og derefter i en blanding af panko rasp og salt.
- Opvarm en pande med rigeligt raps- eller solsikkeolie.
- Steg det panerede kylling indtil det er gyldent og færdigstegt.
- Riv hjertesalat i små stykker.
- Vend nu dressingen i salaten.
- Anret det med det nystegte kylling, parmesan og brødcroutoner.
Opskrift på Cæsarsalat med crispy chicken
Her får du opskriften på en sprød Cæsar salat med crispy chicken. Cæsar salat er en rigtig klassiker ifølge os, da vi ser den på stort set alle menukort. Sprødt salat vendt i en frisk dressing toppet med en masse hjemmelavede croutoner, sprødt kylling og parmesanost. Dét er altså bare en fantastisk kombination.
Når du laver en salat som denne, så vær opmærksom på, at den bør spises med det samme. Salaten kan blive blød og slatten, hvis den får lov at stå. Ligeledes kan croutonerne blive bløde.
Er du mere til den traditionelle variant, så finder du den opskrift lige her.
Husk endelig at følg med på vores Facebookside, hvor vi lægger opskrifter og inspiration op. Vi er også på Instagram, og vi vil elske at få dig med i vores madunivers her også! Vores Instragramprofil finder du lige her. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!