Dadler med bacon

Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på dadler med bacon bagt i ovnen. En skøn lille ret, som er god til tapas eller som en snack til sommerens lune aftener.

Ingrediensliste

  • 30 stk. dadler
  • 200 g. bacon i skiver

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Fjern stenene i dadlerne.
  2. Del baconskiverne i 3 stykker.
  3. Rul nu et stykke bacon rundt om dadlerne og stik evt. en tandstik i for at holde på det.
  4. Bag dem i ovnen i cirka 15 minutter.
Bedøm denne ret

Opskrift på dadler med bacon

Opskrift på nemme dadler med bacon i ovn. Det her må siges at være en af de letteste opskrifter nogensinde. Vi elsker dadler med bacon! Og selvom det måske lyder som en mærkelig kombination, så er det søde fra dadlerne og det salte fra baconen en helt fantastisk kombination.

De her bagte lille banditter er skønne som en lille snack, en appetizer eller som en del af tapasbordet. De kan sagtens gøres klar dagen før og så blot bages på selve dagen. Det er så nem en tapasret, så hvis det skal gå stærkt, så er det en yderst anbefalelsesværdig ret at tilføje. De er bedst hvis de ikke serveres helt varme, men at de er lidt nedkølet og stadig sprøde.

Man kan også putte lidt fetaost eller en smuttet mandel ind i dadlen, inden der kommer bacon rundt om, hvis man lige vil pifte dem yderligere op. 

LÆS OGSÅ: Semitørrede cherrytomater

Dadler med bacon

Dadler i baconsvøb

Måske du synes det lyder underligt med dadler i baconsvøb, men vi lover dig, at det smager virkelig skønt. Kombinationen af det søde og bløde fra dadlerne sammen med det sprøde og saltede fra bacon giver virkelig de lækreste små snacks. De er helt perfekte til tapasbordet, som en appetizer eller lille snack.

Hvilke dadler bruger I?
Når vi skriver friske dadler, så mener vi de der dadler, som man køber i papæske i supermarkedet. Det er de absolut bedste dadler til formålet. Undgå at bruge dem man kan få tørrede på pose, da de ofte er hårde.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar