Dark ‘n’ stormy

Dark 'n' stormy
Opskrift til person Opskrift til 1 person

Forberedelsestid

2 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

2 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på den bedste Dark ‘n’ Stormy lavet med mørk rom, gingerbeer og frisk lime. Én af de bedste cocktails lavet med rom.

Ingrediensliste

  • 4 cl. mørk rom
  • 0,5 stk. økologisk lime
  • 2,5 dl. gingerbeer
  • 4 stk. isterninger

Fremgangsmåde

  1. Hæld rom, gingerbeer og lidt friskpresset limesaft i et glas.
  2. Tilsæt isterninger.
  3. Rør rundt med en drinkpind.
  4. Pynt evt. med et par skiver lime.
Bedøm denne ret

Opskrift på dark ‘n’ stormy

Dark ‘n’ stormy er én af vores absolut yndlings drinks, som du kan nyde året rundt. Den består af mørk rom, gingerbeer og frisk lime. En simpel, men virkelig lækker kombination! Gingerbeer er en drik med smag af ingefær, så hvis du elsker ingefær, så er denne cocktail lige noget for dig. Det er samtidig heller ikke en alt for sød drink, hvilket vi også elsker. Hvis du generelt ikke er til de alt for søde drinks, så skal du også tage og prøve en Cosmopolitan.

LÆS OGSÅ: Cosmopolitan

Dark 'n' stormy

Drink med rom

Det er én af de bedste drinks lavet med mørk rom, hvis du spørger os. Kombinationen af den mørke rom, ingefærsmagen fra gingerbeer samt den friske lime er bare helt perfekt! Pynt gerne drinken af med masser af is samt lidt frisk lime.

Vi ville servere den lækre cocktail en aften, hvor vi får venner på besøg. Det plejer nemlig at være sådan en drink, som plejer at modtage store roser fra både kvinder og mænd. Du kan også holde en lille cocktailaften, hvor du byder på lidt af hvert. Så kan du handle ind til 2-3 drinks og anrette dem pænt i løbet af aftenen. Det har vi i hvert fald haft stor succes med i stedet for blot at servere øl, vin og cider. Generelt synes folk bare, at det er lidt mere spændende med drinks og cocktails og så er det jo bare mega fedt at servere flotte drinks.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar