Dreng Dreng til Wienerschnitzel Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 stk. Opskrift til 6 stk. Forberedelsestid 5 minutter Tilberedelsestid 5 minutter Samlet tid 10 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift og guide til hvordan man laver en “dreng” til Wienerschnitzel. Klassisk tilbehør til en sprød wienerschnitzel. Ingrediensliste 1 stk. økologisk citron 1 ds. ansjosfileter 50 g. revet peberrod 50 g. kapers salt/peber Fremgangsmåde Skær citron i skiver. Dræn ansjosfileter og læg dem ovenpå citronskiverne. Kom derefter høvlet peberrod og kapers på. Drys med salt og peber. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på en “dreng” Her får du opskriften og fremgangsmåden til hvordan man laver “en dreng” til en klassisk Wienerschnitzel. Uundværligt tilbehør til sådan en sprød schnitzel og så er det også mega nemt at lave. Den består af en citronskive, som toppes med ansjosfilet (eller benfrie sild), kapers og høvlet peberrod. Når man laver wienerschnitzel, så skal man servere den med sådan en dreng for, at den er helt rigtig. Det er garnituren eller pynten, som lige er prikken over i’et og som ikke må udelades. Udover en dreng, så serveres en schnitzel med brasede kartofler, ærter og smørsauce. Det er simpelthen et helt fantastisk måltid og det smager lige godt hver eneste gang. LÆS OGSÅ: Opskrift på Wienerschnitzel Dreng til Wienerschnitzel Vi laver vores “dreng” til wienerschnitzel med en skive af citron, ansjosfilet, kapers og høvlet peberrod. Men mange laver den også med benfri sild. Du kan bruge begge dele, så brug blot det, som du nemmest kan få fat i. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.