Farsbrød med grøntsager Farsbrød med grøntsager Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 35 minutter Samlet tid 50 minutter Del Pin Print Beskrivelse Lækker og nem opskrift på farsbrød med masser af grøntsager. Et smagfuld farsbrød lavet på hakket svinekød og grønt. Ingrediensliste 500 g. hakket svinekød 3 fed hvidløg 0,5 stk. porre 0,5 stk. rød peberfrugt 2 stk. gulerod 1 stk. æg 1 dl. mælk 3 spsk. havregryn 2 tsk. paprika 2 tsk. tørret basilikum salt/peber Fremgangsmåde Hak hvidløg, porre og peberfrugt fint. Skræl gulerødder og riv på et rivejern. I en skål blandes hakket svinekød, porre, hvidløg, peberfrugt, gulerod, æg, mælk, havregryn og krydderier. Rør det godt sammen til en fars. Hvis dejen virker for tør, så tilsæt lidt ekstra mælk. Tænd ovnen på 200 grader varmluft og find et ildfast fad frem. Smør eller spray med lidt olie på bunden. Kom farsen i fadet og form et farsbrød med hænderne. Kom lidt vand i bunden af fadet. Bag farsbrødet i den forvarmede ovn i ca. 35 minutter, alt efter hvor kraftig din ovn er. Tag farsbrødet ud af ovnen. Lad det køle en smule af og skær ud i skiver. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på farsbrød med grøntsager Lav dette farsbrød med grøntsager, hvis du gerne vil have mere grønt ind i hverdagen på en nem og lækker måde. Det her er det lækreste farsbrød lavet på hakket svinekød, finthakkede grøntsager, æg og havregryn. Det er hurtigt at bikse sammen og så skal det blot bages i ovnen. Det nemme er, at når det bages i ovnen, så passer det sig selv og man kan forberede tilbehør. Derfor er farsbrød en hverdagsfavorit hos os. Man kunne servere en omgang nye danske kartofler til og en hjemmelavet tzatziki. Så har man altså et nemt, sundt og lækkert måltid, hvor der samtidig er masser af grønt. Det er smart at komme grøntsagerne i selve farsbrødet. Det giver smag og det flotteste farvespil til farsbrødet. LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på sund aftensmad her Sundt farsbrød opskrift Det er en nem måde at lave et sundt farsbrød på. Her har vi brugt porre, hvidløg, peberfrugt og gulerod, men du kan også bruge squash eller friske krydderurter for at give ekstra smag. Vi har udeladt at komme bacon eller serranoskinke henover farsbrødet, inden det bages, men det kan man sagtens gøre. Udover at der er masser af grøntsager i farsbrødet, så er der også æg, havregryn og mælk i. Vi bruger ofte havregryn i stedet for hvedemel til rørt fars, da det fungerer ligeså godt. Men har du ikke havregryn, så kan du fint bruge almindeligt hvedemel. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.