Fastelavnsboller af wienerdej med ferrerorocher og nougat Fastelavnsboller af wienerdej med ferrerorocher og nougat Opskrift til 412162024 stk. Opskrift til 4 stk. Forberedelsestid 30 minutter Tilberedelsestid 30 minutter Samlet tid 1 time Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på lækre fastelavnsboller af wienerdej med ferrerorocher, nougatcreme og chokolade. De er så nemme at lave, da vi bruger den nemme løsning. Ingrediensliste 1 pk. bake-off fastelavnsboller 2,5 dl. piskefløde 2 spsk. bagekakao 2 spsk. flormelis 4 stk. Ferrero Rocher Nougatcreme 50 g. nougat 1,25 dl. piskefløde Glasur 80 g. flormelis 10 g. bagekakao 1,5 spsk. vand Fremgangsmåde Nougatcreme Smelt nougat i en skål over vandbad eller i mikroovnen. Lad den køle af, så den kun er fingervarm. Pisk fløde til flødeskum. Vend nougat rundt i flødeskum, så du får en nougatcreme. Sæt på køl indtil brug. Fastelavnsboller Bag fastelavnsbollerne efter pakkens anvisning. Lad dem køle helt af. Skær dem over og tag “låget” af. Pisk fløde sammen med kakaopulver og flormelis, indtil du har en fast creme. Først sprøjtes nougatcremen i midten, hvorefter kakaoskum sprøjtes rundt om. Sæt “låget” på. Rør glasur sammen af flormelis, kakaopulver og varmt vand. Fordel en klat ovenpå hver. Sprøjt lidt kakaoskum på toppen og pynt med friske ferrero rocher. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på fastelavnsboller af wienerdej med ferrerorocher og nougat Lækker, lækker opskrift på fastelavnsboller af wienerdej med ferrerorocher og nougatcreme. En anderledes men lækker udgave af den traditionelle wiener-fastelavnsbolle. Sidste år var det især skildpadde-fastelavnsbollen som hittede. Måske det i år bliver denne? Den er i hvert fald super lækker! Vi snyder lidt med wienerdejen og bruger bake-off fastelavnsboller, fordi 1. det er nemt, 2. de smager tæske godt! Og hvorfor så bruge flere timer på at lave sine egne, når dette sparer tid og stadig smager hammer godt. Luksus fastelavnsbolle med nougat Det er en overdådig, luksus fastelavnsbolle fyldt med nougatcreme og Ferrero Rocher. Det er samtidig en ret sød fastelavnsbolle i forhold til vores krakelerede udgave med hindbærskum. De er samtidig rigtig nemme at lave, da vi jo som sagt bruger en bake-off udgave af selve bollen. Så man skal blot lave fyldet selv og samle dem. Nemmere bliver det ikke! Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Hvorfor er det at der skal bruges 8 Ferrero Rocher når i pynter med 1 på hver og opskriften er lavet til 4 fastelavns boller? Svar
Hej, De kan købes i stort set alle butikker nu. Man kan få dem fra mærkerne Mette Munk og Hatting 🙂 Kh Svar