Tilmeld nyhedsbrev

Fetadip

Fetacreme

Fetadip

Opskrift til 6 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på en skøn fetadip med hvidløg og friske krydderurter. Brug den som dip til grøntsagsstænger, til tapas eller som tilbehør.

Ingrediensliste

  • 325 g. PUCK fetaost
  • 170 g. creme fraiche
  • 2 fed hvidløg
  • 0,5 spsk. citronsaft
  • frisk persille

Fremgangsmåde

  1. Blend fetaost, creme fraiche, hvidløg og citronsaft sammen med en stavblender eller i en foodprocessor.
  2. Hak persille fint.
  3. Vend persillen i dippen.
  4. Server med det samme eller sæt på køl indtil servering. Den kan holde sig på køl i 3-4 dage.

Bedøm denne ret

Fetadip – en lækker opskrift på fetacreme

En lækker og nem opskrift på en cremet fetadip eller fetacreme – hvad man nu vil kalde den! Den er super lækker, især som dip til grøntsagsstænger eller små brødchips. Vi har den ofte på bordet, når vi laver tapas eller har en hyggeaften med pigerne.

Den kan sagtens laves i god tid. Hvis den får lov at stå nogle timer på køl, så får den nemlig også lov til at trække en masse smag. Vi laver den med hvidløg og friske krydderurter. Det er en super frisk dip, som altid er en sikker vinder.

LÆS OGSÅ: Bagt peberfrugtsdip
Fetadip

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven