Fladbrød med kofta Fladbrød med kofta Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 30 minutter Tilberedelsestid 25 minutter Samlet tid 55 minutter Del Pin Print Beskrivelse Fladbrød med kofta af kylling, rødløgssalat og hjemmelavet rød dressing. Fladbrød med fyld af kylling er så godt til aftensmad. Ingrediensliste Kofta 500 g. hakket kylling 1 stk. løg 2 fed hvidløg 2 tsk. paprika 1 tsk. stødt spidskommen 0,5 bundt frisk persille 0,5 bundt frisk dild salt/peber raps- eller solsikkeolie Dressing 6 spsk. creme fraiche 2 tsk. paprika 1 tsk. citronsaft salt/peber Rødløgssalat 2 stk. rødløg 200 g. cherrytomater 0,5 bundt frisk persille 0,5 bundt frisk dild salt/peber Andet 4 stk. fladbrød 40 g. rucola 100 g. PUCK fetaost Læg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.com Fremgangsmåde Kofta Pil løg og riv fint på rivejern. Hak dild og persille fint. Rør farsen sej med salt. I en stor skål røres alle ingredienserne godt sammen. Stil farsen på køl i en halv times tid. Opvarm ovn til 200 grader varmluft. Kom bagepapir i en bradepande og kom farsen heri. Brug en dejskraber til at trykke farsen ud i en stor firkant i cirka 2 cm. højde. Brug nu dejskraberen til at dele farsen i lange strimler på 2-3 cm. tykkelse. Man kan evt. sætte et spyd i. Pensl med olie. Bag dem i 20 cirka 20 minutter. Rødløgssalat Skyl cherrytomater og kom i et lille ildfast fad. Vend tomater i lidt olie, salt og peber. Bag dem sammen med koftaerne i cirka 20 minutter. Imens snittes rødløg helt fint i tynde skiver. Skyl og hak persille og dild fint. Bland rødløg, persille, dild, bagte tomater sammen i en skål og smag til med salt og peber. Dressing I en skål blandes creme fraiche, paprika, citronsaft, salt og peber sammen. Andet Skyl rucola. Lun fladbrød i en ovn, mikroovn, airfryer eller på panden som anvist på pakken. Anret fladbrød med paprikadressing, dernæst rucola, kofta, rødløgssalat og til sidst smuldret fetaost. Lås skærm Opskrift på fladbrød med kofta For noget tid siden udgav vi en opskrift på kofta med kylling og nu får du en opskrift på fladbrød med kofta. Det er nemlig en genial måde at bruge sine kofta med kylling på! Et færdigkøbt fladbrød som fyldes med dressing og en rødløgssalat. Dét er simpelthen aftensmad med masser af smag, som ikke kræver det helt store. Man kan også sagtens fylde flere grøntsager i. Vi synes, at fyldte fladbrød, wraps osv. er sådan en god anledning til at få fyldt godt op med grønt. Man kunne snitte noget spidskål helt fint, som også vil give godt med fylde til fladbrødet. Vi serverede de her fyldte fladbrød på en solskinsdag i sidste uge, hvor vi var så heldige at kunne sidde ude og nyde dem. Vi har også endelig fået gjort grillen klar, så næste gang vi skal have kofta, så tænker vi, at de skal grilles. LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på aftensmad her Fladbrød med fyld af kylling Hvis du vil lave fladbrød med fyld af kylling og det ikke skal være kyllingebryst, så er kofta en genial idé. Det laves nemlig med hakket kyllingekød og selve farsen røres med masser af krydderier og friske krydderurter. På den måde får man masser af smag i kødet, hvilket vi er så vilde med. Er man ikke til kylling, så kan kofta også laves med lammekød eller oksekød. Traditionelt set laves de med lammekød og det er jo også oplagt her op til påske. Men at lave det med kylling er en billigere måde at lave kofta på. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.