Hakket kylling opskrifter

Her finder du nemme og lækre opskrifter med hakket kylling. Hakket kylling kan bruges som erstatning for oksekød eller svinekød i nærmest alle retter. Hakket kyllingefars har blot den fordel, at det er mere fedtfattigt og har et højere proteinindhold end de andre typer af hakket kød. Det er derfor det rigtige valg, hvis du gerne vil skære ned på fedtindholdet, på kalorierne og op for proteinerne.

Du kan bruge hakket kylling i så mange retter. Det kunne være i en klassisk lasagne, i spaghetti med kødsauce eller du kan lave de bedste kyllingefrikadeller. Kyllingefrikadeller er noget af det, som vi laver mest herhjemme. De er nemlig elsket af både store og små – og så er de også geniale i madpakken. Et kæmpe hit og så kan man jo komme masser af revet grønt i også. Det er win-win og et sundt indslag til madpakken. Og hvilket barn (ja for ikke at tale om voksen) elsker ikke at have en hånddelle (frikadelle) med i madpakken? Det har vi i hvert fald altid elsket og det kan gøre en madpakke mere spændende. Sådan en frikadelle kan nemlig også sagtens spises kold.

Opskrifter med hakket kylling

Du finder her nemme opskrifter med hakket kyllingefars, hvor alle kan være med. Det er nemlig fællesnævneren for alle vores opskrifter. Alle skal kunne være med og de består af ingredienser, som kan købes i et normalt supermarked. Vi ved nemlig hvor hektisk hverdagen er, når den først rammer. Og så er der ikke altid tid til at rende i flere supermarkeder efter specielle ingredienser. Så her får du altså ligetil og nem hverdagsmad med hakket kylling. Retter og opskrifter, som især passer ind i en travl hverdag. Så vi håber, at vi kan give lidt ny inspiration til ugens madplan.

Aftensmad med hakket kylling

Som sagt, så kan man erstatte hakket kød med hakket kylling i de fleste opskrifter. Det er især aftensmadsretter, hvor man kan bruge hakket kyllingefars. Vi er især glade for hakket kylling, da det er genialt til de små. Det er bare som om, at hakket kød bare er nemmere for små børn at spise. Derfor bruger vi også en del hakket kød i vores opskrifter, da vi jo begge har små børn nu. Og noget af det, som vi spiser mest til aftensmad er altså med hakket kylling. Du kan lave sunde aftensmadsretter med det hakkede kyllingekød.

Retter med hakket kyllingefars

Der er masser af retter med hakket kyllingefars. Vi har allerede nævnt, at vores yndlings må være kyllingefrikadeller. Jeg tror også, at vi har over 10 opskrifter på kyllingefrikadeller i forskellige udgaver. En frikadelle er nemlig ikke altid bare en frikadelle. Den kan laves i mange varianter og med forskellige smage. Her er hakket kyllingefars genialt, da det er nemt at krydre og tilsmage, som man gerne vil have det.

Hvad kan man bruge til?

Vi håber, at vi har givet lidt inspiration til hvad man kan bruge hakket kyllingefars til. Men for lige at give par eksempler, så kan man bruge hakket kylling til lasagne, kødsauce, kyllingefrikadeller, karbonader og gryderetter.