Flødebollelagkage

Flødebollelagkage
Opskrift til personer Opskrift til 8 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker flødebollelagkage med flødeboller, flødeskum, chokolade og friske bær. En hurtig lagkage på 15 minutter.

Ingrediensliste

 • 3 stk. lagkagebunde
 • 5 dl. piskefløde
 • 2 tsk. vaniljesukker
 • 1 spsk. flormelis
 • 2 spsk. creme fraiche
 • 12 stk. flødebolle
 • 400 g. jordbær
 • 150 g. blåbær
 • 100 g. mørk chokolade

Fremgangsmåde

 1. Fløde,  flormelis og vaniljesukker piskes sammen til flødeskum med en elpisker. Vend til sidst creme fraiche i med en dejskraber.
 2. Jordbær skal skæres i kvarte.
 3. Læg en lagkagebund på et fad og mas halvdelen af flødebollerne herpå.
 4. Kom skum, bær og chokolade på.
 5. Fortsæt med endnu et lag.
 6. Kom den sidste lagkagebund på og top med skum, bær og chokolade.
 7. Server med det samme eller sæt på køl indtil servering.
Bedøm denne ret

Opskrift på flødebollelagkage

Står du lige og mangler en nem idé til fødselsdagskage, så skal du lave denne flødebollelagkage. En hurtig lagkage til fødselsdag, som består af købte lagkagebunde, en flødeskumscreme, flødeboller, bær og chokolade. Nogle gange skal det bare være nemt og det må vi altså sige, at den her kage er. Det er lidt ligesom med rutebilslagkagen. Sådan nogle kager, som bare smager hammergodt, men som hverken kræver lang tid eller mange ingredienser.

Det her er en god sommerlagkage, som udover flødeboller, også er fyldt med masser af friske bær. Bærrene giver en god syrlighed og et godt modspil til den søde creme og flødebollerne. Skal det gøres ekstra lækkert, så kunne man også lave en kompot af bær for at give den ekstra syrlighed. Men ellers er den her lagkage også virkelig god, som den er.

LÆS OGSÅ: Se flere ideer til fødselsdagskager her

Flødebollelagkage

Lagkage med flødeboller

Det er en nem lagkage med flødeboller. Måske det lyder lidt fjollet med flødeboller i en lagkage, men det smager simpelthen så godt. Du får både chokoladen og skummet fra flødebollerne, som spiller godt sammen med flødeskumscremen og bærrene. Som sagt, så er det blot købte lagkagebunde. Har du tiden og modet på det, så kan du selvfølgelig også bage dine egne lagkagebunde. Men ellers er det helt okay at springe over, hvor gærdet er lavest nogle gange og blot tage de færdiglavede. Man kan også ved nogle bagere købe lagkagebunde og dét kan også anbefales.

Flødebollelagkage

Fødselsdags lagkage opskrift

Det er en nem fødselsdags lagekage opskrift. En fødselsdagslagkage, som har alt hvad en god fødselsdagskage skal indeholde. Masser af creme, chokolade og bær! Så kommer man altså langt. Især nu her hvor bær er i sæson og man kan få de bedste danske jordbær med masser af smag. Så er det altså oplagt at lave den her fødselsdagslagkage.

Lagkage til fødselsdag

Så står du lige og mangler en lagkage til fødselsdag, så har du fundet en nem variant her. Du kan selvfølelig også bare bruge den som inspiration og så freestyle lidt. Prøv også at komme skiver af banan i eller lav en hindbærskum i stedet for den skum, som vi har lavet her. Så kan man lave forskellige varianter af flødebollelagkage.

Flødebollelagkage

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Kommentarer

Skriv en kommentar