Flødekartofler i airfryer

Flødekartofler i airfryer
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

40 minutter

Samlet tid

50 minutter

Beskrivelse

Opskrift på de lækreste flødekartofler i airfryer. Flødekartofler er noget af det bedste tilbehør til aftensmaden.

Ingrediensliste

  • 1000 g. kartoffel
  • 5 dl. piskefløde
  • salt/peber
  • 1 stk. løg
  • 0,5 tsk. stødt muskatnød

Fremgangsmåde

  1. Skræl kartofler og skær dem i tynde skiver.
  2. Hak løg eller skær i tynde skiver.
  3. Læg kartofler og løg i airfryeren.
  4. Tilsæt fløde, salt, peber og lidt stødt muskatnød.
  5. Bag flødekartoflerne ved 165 grader i ca. 40 minutter. Giv dem indtil du kan stikke en gaffel eller kødnål i og kan mærke, at kartoflerne er møre.
Bedøm denne ret

Opskrift på flødekartofler i airfryer

Man kan simpelthen lave de lækreste flødekartofler i airfryer. Det er genialt, hvis man kun skal lave en lille portion, da det nogle gange kan virke skørt at tænde en hel ovn for det. Her er airfryeren genial, da man udnytter varmen maksimalt og dermed også kan lave dem hurtigere end i en almindelig ovn. Resultatet er cremede og lækre flødekartofler, som er noget af det bedste tilbehør til aftensmaden. Flødekartofler smager godt til det meste kød, er nemt at lave og kræver kun ganske få ingredienser.

Til sådan en omgang kunne vi godt finde på at lave et stykke grillet kylling eller en portion frikadeller. Ofte forbinder mange flødekartofler med noget, som er gæstemad eller noget, som man ofte får i weekenden, da det er lidt tidskrævende. Men når man laver det i airfryer, så er det altså så nemt.

LÆS OGSÅ: Se alle vores nemme opskrifter til airfryer her

Flødekartofler i airfryer

Hjemmelavede flødekartofler

Det er altså muligt at lave hjemmelavede, lækre flødekartofler i airfryer. Kartoflerne skæres ud i tynde skiver og kommes i airfryer sammen med fløde, løg og lidt muskatnød. Man kan også tilsætte revet ost, hvis man er til det. Det hele bages ved en lavere temperatur og kartoflerne skal egentlig bare passe sig selv. Imens kan man gøre noget kød klar eller dække bord. Det er sådan en dejlig stressfri måde at lave kartofler som tilbehør på.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar