Fyldt kylling med pasta i tomatflødesauce
Forberedelsestid
10 minutterTilberedelsestid
25 minutterSamlet tid
35 minutterBeskrivelse
Nem opskrift på en fyldt kylling med cremet spaghetti med tomatflødesovs. En super nem og lækker ret til aftensmad.
Ingrediensliste
-
Fyldt kylling
- 300 g. kyllingebryst
- 50 g. hvidløgsflødeost
- 1 pakke bacon i skiver
- 210 g. spaghetti
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- 55 g. tomatpure
- 1,5 tsk. karry
- 2,5 dl. madlavningsfløde
- 1,5 dl. pastavand
- 0,5 stk. hønsebouillonterning
- salt/peber
-
Tilbehør
- 1/4 bundt frisk persille
Fremgangsmåde
Fyldt kyllingebryst
- Rens kylling og del dem evt. i mindre stykker.
- Skær en lille rille i hvert bryst. Fyld hvidløgsflødeost ned i rillen.
- Put bacon rundt om kyllingen og placer den i et ovnfast fad.
- Fortsæt sådan med alle stykkerne.
- Tænd ovnen på 190 grader varmluft.
- Bag kyllingen i ovnen i ca. 25-30 minutter.
- Tag kyllingen ud og lad dæk den evt. til indtil servering.
- Imens kylling er i ovnen laves pastaen.
- Sæt vand over til spaghetti. Når vandet koger, så tilsættes spaghetti.
- Hak løg og hvidløg fint.
- På en pande varmes lidt olie eller smør op.
- Tilsæt løg og hvidløg. Lad det stege et par minutter.
- Tilsæt karry, tomatpure og lad det stege 1 minut.
- Tilsæt 1,5 dl. pastavand (kogende vand fra pastaen), 1/2 hønsebouillonterning og madlavningsfløde. Man bruger vandet fra pastaen, da det gør saucen tyk.
- Lad det hele koge op.
- Når spaghetti er kogt, tilsættes pasta til panden. Rør det hele godt sammen. Smag til med salt og peber.
- Server sammen med fyldt kylling og evt. frisk persille.
Opskrift på fyldt kylling med pasta i tomatflødesauce
En nem og lækker opskrift på fyldt kylling med pasta i en cremet sauce lavet på tomat og fløde. Det er virkelig nem aftensmad, som smager helt forrygende!
I stedet for bacon, så kan du også bruge serranoskinke og i stedet for hvidløgsost, så kan du også bruge pikantost. Drys med lidt frisk persille på toppen og så har du altså en helt fantastisk ret til aftensmad. Vi elsker nemme pastaretter!
LÆS OGSÅ: Cremet spaghetti med kylling og soltørrede tomater
FØLG OGSÅ MED PÅ DE SOCIALE MEDIER
Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er ogsåpå Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.
Kommentarer
Dejlig opskrift! Jeg delte kyllingebrysterne i to og pakkede dem ind i røget spegeskinke. Til spaghettien tilsatte jeg en masse grønne ærter og blandede det hele godt sammen. Det fungerede super godt.
Hej Lisa,
Skønt at høre! Dejligt, at du har været kreativ og videreudviklet på opskriften 🙂
Hej, kan man bruge frisk pasta også benytte pasta vandet derfra? 🙂
Mvh.
Hej Stefanie,
Det kan du godt 🙂
Knus