Græskarroulade med creme Græskarroulade med vaniljecreme Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 6 personer Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 30 minutter Samlet tid 45 minutter Del Pin Print Beskrivelse En nem og lækker opskrift på græskarroulade med cremet vaniljefyld. En krydret roulade med græskar, som på mange måder minder om gulerodskage. Ingrediensliste 300 g. sukker 3 stk. æg 200 g. hokkaidogræskar 1 tsk. stødt kanel 1 tsk. vaniljesukker 0,5 tsk. stødt ingefær 0,25 tsk. stødt muskatnød 0,5 tsk. bagepulver 0,5 tsk. natron 120 g. hvedemel Creme 150 g. mascarpone 2 dl. piskefløde 2 tsk. vaniljesukker 4 spsk. flormelis Fremgangsmåde Halver græskar og fjern kerner. Skær skrællen af og skær græskar i mindre stykker. Vej 200 g. af. Placer i en gryde. Hæld vand over så det dækker. Bring det i kog. Det skal koge, indtil græskar er helt mørt. Hæld vandet fra og lad det køle af. Når det er kølet af, så moses det med en gaffel. Pisk æg, sukker og vaniljesukker, indtil du har en hvid og luftig masse. Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Vend de tørre ingredienser i dejen. Til sidst vendes most græskar i. Rør det hele godt ud. Fordel dejen på en bageplade beklædt med bagepapir. Spred dejen ud, så den næsten når ud til kanterne. Bages ved 175 grader varmluft i ca. 8-10 minutter. Når bunden er bagt færdigt, så vendes den ud på det sukkerdrysset bagepapir. Læg et fugtigt viskestykke over og lad den afkøle. Pisk cremen sammen ved at blande alle ingredienserne i en skål og pisk til du har en fast creme. Fordel cremen udover bunden. Rul rouladen stramt sammen. Drys evt. til sidst med flormelis på toppen og skær enderne af. Serveres med det samme eller sættes på køl indtil servering. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på græskarroulade Nem opskrift på en lækker græskarroulade med cremet fyld. Roulade med græskar er super lækkert! Det gør nemlig rouladen svampet og saftig. Og så har den masser af smag fra de varme efterårskrydderier. Har du smagt græskarkage? Det minder på mange måder om gulerodskage, da det er nogenlunde de samme krydderier, som bliver brugt. Selve cremen er lavet på mascarpone, fløde, vanilje og sukker. Den har en skøn vaniljesmag og passer perfekt til den krydrede kage. LÆS OGSÅ: Græskarmuffins Roulade med græskar og creme Vi har før nævnt, at mulighederne med græskar er uendelige. Og det beviser vi endnu engang! Man kan nemlig bage den lækreste, hjemmebagte roulade med græskar og den skønneste creme. Du får en lækker og smagfuld roulade, som på ingen måde er tør eller kedelig. Vi har fyldt den med den lækreste creme, men du kan også fylde den med syltetøj, hvis den skal være lidt mere traditionel. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Hej Jeg havde tænkt på at skifte græskar ud med gulerødder, så det bliver til en gulerodsroulade lidt ligesom en gulerodsmuffin eller gulerodskage.. Kunne det være en god ide? Vh Elizabeth Svar
Hej Elizabeth, Vi har desværre ikke selv prøvet det, så ved ikke hvordan resultatet vil blive. Vi ville nok bare lave en bund med revet gulerod i stedet <3 Kh Svar