Græske bøffer på grill

Græske bøffer på grill
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

Opskrift på lækre, græske bøffer på grill. Smagfulde og saftige hakkebøffer med fetaost, frisk persille og soltørrede tomater.

Ingrediensliste

 • 2 fed hvidløg
 • 50 g. soltørrede tomater
 • 0,25 bundt frisk persille
 • 500 g. hakket oksekød
 • 2 stk. æg
 • 0,5 dl. mælk
 • 30 g. havregryn
 • 80 g. fetaost
 • salt/peber

Fremgangsmåde

 1. Hak hvidløg fint eller pres i en hvidløgspresser.
 2. Hak soltørrede tomater fint. Hak persille fint.
 3. Bland oksekød med æg, hvidløg, soltørrede tomater, persille, salt, peber, mælk, havregryn og smuldret feta. Hvis farsen virker lidt for tør, så tilsæt lidt ekstra mælk. Hvis den derimod virker lidt for våd, så tilsæt lidt ekstra havregryn.
 4. Form 4-6 bøffer alt efter hvilken størrelse du ønsker. Steg dem på grillen ved høj varme i 5-7 minutter på hver side.
Bedøm denne ret

Opskrift på græske bøffer på grill

Her får du opskriften på lækre græske bøffer på grill! Åh sommeren er på vej og vi har allerede flere gange haft gang i grillen. Der er bare intet, som slår grillmad i vores optik. Det smager bare sådan af sol og sommer. Vi griller gerne hver dag om sommeren, da det bare er nemt og så giver det også maden en god smag. Så for at variere det en smule, så man ikke laver det samme kød hver dag, så har vi her lavet opskriften på græske hakkebøffer på grill. Det er hakket oksekød, som er rørt sammen med fetaost, frisk persille og soltørrede tomater. Det giver masser af smag til bøffen og gør samtidig også, at de ikke bliver så tørre. Vælg også gerne noget kød med en høj fedtprocent, hvis du gerne vil have en saftig bøf.

Hvis du mangler inspiration til tilbehøret, så finder du i vores salatopskrifter også masser af inspiration og nemme opskrifter. Mange af dem vil egne sig helt perfekt til sådan en omgang græske hakkebøffer her.

LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores opskrifter på grillmad

Græske bøffer på grill

Græske hakkebøffer med fetaost

Det smager simpelthen så skønt, når man tilføjer fetaost til bøfferne. Måske du også har prøvet det i frikadeller? Vi laver nemlig ofte græske frikadeller, så derfor tænkte vi, at man da også kunne lave græske hakkebøffer. Er du ikke til fetaost, så kan du også tilføje en anden slags ost. Det kunne være mozzarella, cheddar osv.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar