Grapefrugt med myntesukker

Grapefrugt med myntesukker
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

Server en halv grapefrugt med myntesukker til morgenmad eller brunch. Sådan en omgang her smager så godt og pynter på brunchbordet.

Ingrediensliste

  • 1 stk. grapefrugt
  • 2 spsk. sukker
  • 0,5 håndfuld frisk mynte

Fremgangsmåde

  1. Kom frisk mynte og sukker op i en minihakker (du kan også hakke mynte rigtig fint med en kniv og herefter blande det godt med sukker).
  2. Kør det i minihakkeren til mynten er blendet sammen med sukkeret.
  3. Halver grapefrugt.
  4. Drys med myntesukkeret og server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på grapefrugt med myntesukker

Skal det være simpelt og lækkert, så er sådan en grapefrugt med myntesukker bare godt til morgenmad og brunchbordet. Når man kombinerer det friske og syrlige fra grape og det søde og friske fra myntesukkeret, så giver det den dejligste smagskombination. Nogle gange skal det ikke være så kompliceret. Og det her er lige så meget en inspiration til hvad du kan servere til brunch eller morgenmad, hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af det.

LÆS OGSÅ: Klik her for at få flere ideer til morgenmad

Grapefrugt med myntesukker

Grape med mynte

Måden man spiser den her grape med mynte på er, at man lige løsner grapefrugten med en kniv rundt langs skrællen. Så kan man spise det med en gaffel efterfølgende. Du kan også skrælle grapen og skære den i skiver og anrette på en tallerken. Og så drysses der med myntesukker ovenpå. Uanset hvordan du vælger at spise din grapefrugt, så smager det lige godt.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar