Grillede asparges

Grillede asparges
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Nem og hurtig opskrift på lækre grønne, grillede asparges. Lav en omgang asparges på grill som tilbehør til aftensmaden eller grillmenuen.

Ingrediensliste

  • 2 bundt friske asparges
  • 2 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • 1 tsk. salt

Fremgangsmåde

  1. Knæk bunden af asparges.
  2. Vend dem i olie og salt.
  3. Kom dem på grillen og vend dem. Tag dem af grillen, når de har fået fine stegemærker.
Bedøm denne ret

Opskrift på grillede asparges

Grillede asparges smager skønt som tilbehør til grillmaden eller sommermaden en lun sommerdag. De her asparges er lavet super simpelt, da de blot er vendt i lidt olie og krydret med salt og peber. Herefter er de grillet ganske kort tid på grillen, så de bliver tilpas bløde og samtidig får den lækre smag af grill.

Skal dine asparges opgraderes, så kan du lige sno et stykke bacon eller serranoskinke rundt om og så stege dem direkte på grillen. Det er jo også bare altid lækkert med den form for asparges.

LÆS OGSÅ: Grillede kartofler

Grillede asparges

Asparges på grill

Når man laver asparges på grill, så skal de have ganske kort tid. Får de for meget, så bliver de bløde. Så derfor er det en fin balance man skal ramme i forhold til at få asparges, som stadig har lidt bid og samtidig når at få smagen af grill.

Når de er tilberedt korrekt, så er det dog noget af det bedste tilbehør man kan lave til grillmaden. Men vi er generelt også kæmpe fans af grillede grøntsager, da det er nemt, simpelt og hurtigt at lave.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar