Grillede kartofler

grillede kartofler
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

1 time

Samlet tid

1 time og 10 minutter

Beskrivelse

Nem og hurtig opskrift på grillede kartofler på grill. Lav en omgang bagekartofler på grill som tilbehør til sommermenuen.

Ingrediensliste

  • 4 stk. bagekartoffel
  • 2 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • 1 tsk. salt

Fremgangsmåde

  1. Skyl kartoflerne.
  2. Drys dem godt med salt og pak dem i sølvpapir.
  3. Bag dem på grillen i 1 time ved 200 grader. Husk at vende dem undervejs.
  4. Pak dem ud af sølvpapiret, når de er færdige og server dem evt. med persille og smør.
Bedøm denne ret

Opskrift på grillede kartofler

Når man alligevel har gang i grillen, hvorfor så ikke lave en omgang grillede kartofler? Det er nemt og kræver minimal forberedelse. Det er i princippet det samme som at lave bagekartofler i ovn, blot med den ændring, at de tilberedes på grillen i stedet. Bagekartofler på grill er derfor perfekt som tilbehør til sommermaden. Skær dem op og fyld dem med almindelig smør eller hvidløgssmør og evt. lidt frisk persille.

Kartoflerne pakkes bare ind i sølvpapir og så ‘bages’ de på den varme grill. Du kan evt. lige vende dem rundt lidt undervejs, hvis du er bange for, at de får for meget varme på én side.

LÆS OGSÅ: Grillede asparges

grillede kartofler

Kartofler på grill

Grillede kartofler er én af de nemmeste måder at lave kartofler som tilbehør på. Udover at bagte kartofler jo bare altid smager skønt, så får de samtidig den her smag af grill, som gør sig ualmindeligt godt til kartoflerne. De skal selvfølgelig spises med en god smørklat i og et frisk drys persille. Så er det noget af det bedste tilbehør du kan lave!

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar