Grillede bananer

grillede bananer
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på grillede bananer med chokolade og vaniljeis. Lav bananer på grill med denne nemme opskrift.

Ingrediensliste

  • 4 stk. banan
  • 100 g. mørk chokolade
  • 300 g. vaniljeis

Fremgangsmåde

  1. Hak chokolade groft.
  2. Skær et snit i bananen. Kom hakket chokolade ned i.
  3. Form en båd af sølvpapir og læg bananen deri. Dette er for, at bananerne ikke bliver for brændte på grillen – og for at støtte dem.
  4. Kom bananerne på grillen i 10-15 minutter.
  5. Server med vaniljeis.
Bedøm denne ret

Opskrift på grillede bananer

Grillede bananer er den perfekte dessert og afslutning efter en sommeraften med grillmad. De er perfekte lige at lægge på, så de kan tage eftervarmen fra grillen. Bananerne skæres op og fyldes med chokolade, hvorefter de pakkes ind i staniol. Så bages de på grillen og serveres med vaniljeis. Det er så lækker, hurtig og nem en dessert, som ikke kræver meget forberedelse eller mange ingredienser.

Man kan godt sige, at det sådan minder lidt om en grillet bananasplit. Man har i hvert fald bananen, chokoladen som smelter og så den gode vaniljeis. Det er bare den absolut lækreste kombination.

LÆS OGSÅ: Grillede asparges

grillede bananer

Bananer på grill

Måske du ikke lige tænkte, at man kunne grille en banan. Men det er altså så nemt at lave bananer på grill eller bål for den sags skyld. Når den grilles med chokoladen, så smelter chokoladen og løber ned i bananen. Server den med en god vaniljeis og så har du altså alletiders sommerdessert med banan.

grillede bananer

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar