Grillet peberfrugt

Opskrift på grillet peberfrugt
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Lav en omgang grillet peberfrugt på grill som tilbehør til grillmaden eller sommermaden. Peberfrugt på grill er så nemt og sundt tilbehør.

Ingrediensliste

  • 2 stk. rød peberfrugt
  • 2 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • salt

Fremgangsmåde

  1. Skær peberfrugterne ud i mindre stykker. Vi plejer bare at skære alle siderne af, så du af hver peberfrugt får 4 stykker.
  2. Pensl dem med lidt olie og krydr med salt.
  3. Grill dem direkte på grillen i ca. 1-2 minutter på hver side.
  4. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på grillet peberfrugt

Lav en omgang grillet peberfrugt som tilbehør til grillmaden. Det smager skønt og er samtidig noget af det absolut letteste, som du kan lave på grill. Grillede grøntsager smager skønt og er en af vores go-to retter, når vi gerne vil servere noget grønt til grillmaden.

Peberfrugterne skæres ud i mindre stykker, som vi lige pensler med lidt olie og krydrer med lidt salt. Herefter grilles de direkte på grillen i få minutter, så de stadig har lidt bid. Du kan også krydre dem med lidt hvidløg eller krydderier.

LÆS OGSÅ: Majskolber på grill

Opskrift på grillet peberfrugt

Peberfrugt på grill

Peberfrugter på grill er så let at lave. Du kan bruge alle slags peberfrugter. Røde, gule og grønne peberfrugter smager alle skønt på grillen. Vores favorit må dog være de røde peberfrugter, da de smagsmæssigt bare smager bedst ifølge os.

Server de grillede peberfrugter som tilbehør til aftensmaden. Vi kan anbefale at servere dem med noget lækkert kød og evt. en hjemmelavet kartoffelsalat. Dét er altså en god sommermenu!

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar