Majskolber på grill

Majskolber på grill
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

25 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

Opskrift og guide til majskolber på grill. Grillede majskolber er noget af det bedste grilltilbehør, hvis du spørger os. Server dem, som de er eller med et generøst lag smør og evt. lidt salt.

Ingrediensliste

  • 2 stk. majskolber
  • 4 tsk. smør
  • salt

Fremgangsmåde

  1. Fjern bladene fra majsene.
  2. Del hver majs i 2.
  3. Smør med lidt smør og drys med lidt salt.
  4. Pak hver majs ind i sølvpapir.
  5. Put dem direkte på grillen og grill dem på alle sider. De skal have ca. 20-25 minutter.
  6. Til sidst pakkes de ud af sølvpapir og de grilles lidt direkte på grillen inden de serveres.
Bedøm denne ret

Opskrift på majskolber på grill

Her får du vores bedste opskrift og tips til majskolber på grill. Man kan nemlig lave majskolberne på så mange forskellige måder. Det her er hvad der virker bedst for os og som giver de absolut bedste, grillede majskolber.

Der er intet som en grillet majskolbe en sommeraften. For os, så hører det virkelig til, hvis man alligevel skal grille. Den smager skønt, som den er, men kan også piftes op med et lag smør, kryddersmør eller revet parmesanost. Det er vores absolut yndlings tilbehør til grillmaden og så er det samtidig super nemt at lave! Server majskolberne som tilbehør til noget lækkert kød, kartofler og evt. en smagfuld salat. Det er den bedste sommermenu!

LÆS OGSÅ: Bagte tomater med hvidløgscrunch

Majskolber på grill

Grillede majskolber

Men hvordan er det nu med de grillede majskolber? Skal de koges inden og skal bladene fjernes? Vi koger dem ikke inden, men vi fjerner bladene. Herefter pakker vi dem ind i staniol og lægger dem på grillen. Det synes vi giver nogle helt perfekte majs, som hverken bliver brændt eller tørre!

Du kan også sagtens grille majsene uden staniol. Her kan du enten grille dem med eller uden bladene. Det tager lidt længere tid, hvis man griller dem med bladene. Det er også derfor at nogle ofte lige giver majsene et opkog i vand inden, da det ellers kan tage ret lang tid. Hvis du griller dem uden bladene, så skal majsene cirka have 6-10 minutter, hvor de vendes jævnligt.

Majs på grill

Majs på grill er uundværligt tilbehør, når grillsæsonen går i gang. Det er noget af det absolut bedste ved grillmaden. I hvert fald hvis du spørger os! Og så er det samtidig nemt tilbehør, da det jo ikke kræver det store. Nu hvor vi begge er flyttet i hus og har plads til en stor grill, så er der ingen tvivl om, at der skal grilles ekstra mange majs til sommer.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar