Grønkålssmoothie

Grønkålssmoothie
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på en sund og frisk grønkålssmoothie med ananas, mango og frisk grønkål. En sund og nærende greenie.

Ingrediensliste

  • 40 g. grønkål
  • 50 g. frossen ananas
  • 50 g. frosne mangotern
  • 0,5 stk. avocado
  • 1 cm. frisk ingefær
  • 1 spsk. citronsaft
  • 3 dl. appelsinjuice

Fremgangsmåde

  1. Skær mango og ananas i tern. Frys det ned.
  2. I en blender puttes frossen mango og ananas i. Tilsæt desuden appelsinjuice, avocado, citronsaft og spinat.
  3. Blend det hele sammen.
Bedøm denne ret

Opskrift på grønkålssmoothie

En lækker, sund og frisk grønkålssmoothie med mango, ananas og frisk grønkål. Skal du lave en greenie, så kan vi altså anbefale den her! Selvom den er grøn, så er den frisk og sød i smagen, da der både er ananas og mango i. Du får en virkelig god og grøn smoothie, som ikke smager alt for ‘sund’. Start dagen med sådan et boost her! Der findes ingen bedre måde at starte dagen på. Mængden af ingefær kan man jo justere, så det passer til ens smagsløg. Det er så individuelt hvor meget ingefær man godt kan lide. Det kan også sagtens udelades, hvis du ikke er til det.

LÆS OGSÅ: Sunde havregrynspandekager

Grønkålssmoothie

Smoothie med grønkål

Hvis du lige har en rest grønkål, så er det altså helt ideelt at bruge den i den her smoothie. Grønkål indeholder også masser af vitaminer, så det er godt lige at få en daglig portion. Det gode ved smoothies er også, at man jo stort set kan putte alt i dem. Hvis du ikke er så vild med at spise grønkål, så kan det nemt puttes i en smoothie og så kan du nærmest ikke smage det.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar