Grønne bønner med bacon Grønne bønner med bacon Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 10 minutter Samlet tid 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse Du kender måske de tradtionelle asparges med bacon. De her med bønner er virkelig gode. De er nemme at lave og er perfekte som tilbehør til en god bøf. Ingrediensliste 500 g. frosne grønne bønner 150 g. bacon i skiver Fremgangsmåde Lad bønnerne optø. Sno et stykke bacon om 7-10 bønner. Gentag til alle bønnerne er omviklet med bacon. Du kan lave dem enten i ovnen, på grillen eller på panden. Grillen: Grill dem ved høj varme i 3-4 minutter, hvor du vender dem ofte, for at sikre at baconen bliver sprødt. Panden: Steg ved høj varme i 4-5 minutter eller indtil baconen er sprødt. Vend dem undervejs. Ovn: Læg bønnerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Opvarm ovnen til 225 grader varmluft. Bag dem i 20 minutter. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på grønne bønner med bacon Opskrift på grønne bønner med bacon, der er perfekt som tilbehør til sommerens grillmad. Vi elsker disse, da baconen giver god smag til bønnerne. De kan laves på både grill, på panden eller i ovnen, så der er mange muligheder for at lave dem. Her om sommeren, så elsker vi at grille dem på grillen, så de også får den gode smag derfra. Du kan bruge både friske bønner, men også frosne grønne bønner. Vær dog opmærksom på, at hvis du bruger frosne bønner, at det er en god idé at lade dem tø op inden, så de ikke væder alt for meget. LÆS OGSÅ: Bagte tomater med hvidløgscrunch Kan jeg bruge andet end bacon? Vi kan også anbefale at lave disse med serranoskinke i stedet. Det er en lidt mere fedtfattig udgave, som heller ikke er lige så fed, som når man bruger bacon. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.