Grønne bønner med bacon
Forberedelsestid
10 minutterTilberedelsestid
10 minutterSamlet tid
20 minutterBeskrivelse
Du kender måske de tradtionelle asparges med bacon. De her med bønner er virkelig gode. De er nemme at lave og er perfekte som tilbehør til en god bøf.
Ingrediensliste
- 500 g. frosne grønne bønner
- 1 pakke bacon i skiver
Fremgangsmåde
- Lad bønnerne optø.
- Sno et stykke bacon om 7-10 bønner. Gentag til alle bønnerne er omviklet med bacon.
- Du kan lave dem enten i ovnen, på grillen eller på panden.
Grillen: Grill dem ved høj varme i 3-4 minutter, hvor du vender dem ofte, for at sikre at baconen bliver sprødt.
Panden: Steg ved høj varme i 4-5 minutter eller indtil baconen er sprødt. Vend dem undervejs.
Ovn: Læg bønnerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Opvarm ovnen til 225 grader varmluft. Bag dem i 20 minutter.
Grønne bønner med bacon
Opskrift på de grønne bønner med bacon der er perfekt som tilbehør til sommerens grillmad. Vi elsker disse, da baconen giver god smag til bønnerne. De kan laves på både grill, på panden eller i ovnen, så der er mange muligheder for at lave dem.
LÆS OGSÅ: Bagte tomater med hvidløgscrunch
Følg meget gerne med på vores Facebookside, hvor vi lægger opskrifter og inspiration op. Vi er også på Instagram, og vi vil elske at få dig med i vores madunivers her også! Vores Instragramprofil finder du lige her. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!