Grønne bønner med serrano

grønne bønner med serrano
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

Opskrift på de lækreste bønner med serrano. De er perfekte som tilbehør til et hvert stykke kød eller til sommerens grillmad.

Ingrediensliste

  • 500 g. frosne grønne bønner
  • 240 g. serranoskinke

Fremgangsmåde

  1. Lad bønnerne optø.
  2. Sno et stykke serrano om 7-10 bønner. Gentag til alle bønner er omviklet med serrano.
  3. Du kan lave dem enten i ovnen eller på grillen.
    Grillen: Grill dem ved høj varme i 3-4 minutter, hvor du vender dem ofte, for at sikre at serranoen bliver sprødt.
    Ovn: Læg de omsvøbte bønner på en bageplade beklædt med bagepapir. Opvarm ovnen til 225 grader varmluft. Bag dem i 10 minutter.
Bedøm denne ret

Opskrift på grønne bønner med serrano

Opskrift på grønne bønner med serrano. En skøn opskrift som du hurtigt kan lave, hvis du mangler en ide til tilbehør til kød. De er en mager udgave, da vi har brugt serrano istedet for bacon. Foretrækker du istedet for bacon, så finder du opskriften lige her.

De kan serveres som tilbehør til så mange lækre retter. Oftest serverer vi dem personligt selv til noget lækkert kød, kartofler og evt. en god sauce. De kan laves på pande, i ovnen eller på grillen. Om sommeren, så laver vi dem oftest på grillen, da det simpelthen smager så lækkert. Og så skal de ikke have mere end 3-4 minutter, så de er hurtige at lave.

Du kan også sagtens gøre dem klar på forhånd, så du kan spare tiden på forberedelse om aftenen. Gør dem klar og placer på en tallerken. Så skal de blot tilberedes lige inden servering.

grønne bønner med serrano

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar