Grove squashbrud Grove squashbrud – Boller med squash og fuldkorn Opskrift til 204060 stk. Opskrift til 20 stk. Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 1 time og 45 minutter Samlet tid 1 time og 55 minutter Del Pin Print Beskrivelse En nem opskrift på verdens bedste grove squashbrud, som er svampede og lette at lave. De er gode som morgenboller, brunchboller eller blot som en eftermiddagsbolle med smør og ost. De mætter godt, da der er fuldkorn i og så kan man toppe dem med lidt frø og kerner på toppen. Ingrediensliste 50 g. gær 5 dl. vand 4 spsk. raps- eller solsikkeolie 1 dl. naturel yoghurt 2 tsk. salt 2 spsk. akaciehonning 450 g. hvedemel 300 g. grahamsmel 2 stk. æg 220 g. squash 75 g. solsikkekerner 75 g. hørfrø Fremgangsmåde Gæren opløses i lunkent vand. Herefter tilsættes olie, surmælksprodukt, salt, honning og til sidst de forskellige typer mel. Det er ikke sikkert du skal bruge alt melet. Det kan også være, at du skal tilføje lidt mere. Dejen skal være lidt klistret. Dejen æltes godt. Sæt dejen til hævning et lunt sted overdækket med et viskestykke og lad den hæve 1 time. Imens dejen hæver, så rives squash og kerner vejes op. Pres så meget væske ud af squash, som du kan. Der kan være ret meget væske i dem nemlig. To bradepander med bagepapir gøres klar. Drys lidt mel på bordet og tag dejen ud. Lav en lille fordybning i midten af dejen. Slå æggene ud i midten og tilsæt squash og kerner. Dejen æltes let med hænderne, så det hele er æltet sammen. Det skal ikke være “perfekt”, da det er charmen bag brud. Brug evt. en dejskærer til at lave “klatter” af dejen og placer dem på bagepladerne. Lad bollerne efterhæve 20-30 minutter. Opvarm ovnen til 210 grader varmluft. Bag én plade af gangen i ca. 13-15 minutter. Hold øje med dem efter 12 minutter, da ikke alle ovne varmer ens. Tag dem ud og lad dem afkøle på en bagerist. Bedøm denne ret Lås skærm Nem opskrift på grove squashbrud Opskrift på bløde og grove squashbrud med revet squash og kerner. Boller med squash er super lækkert, da det gør bollerne svampede i mange dage. De er perfekte som morgenboller, madpakkeboller eller blot som en lille eftermiddagsnack. Du kan også sagtens fryse dem ned, så er de nemlig super nemme at tage op. Boller med squash Det er så lækkert at tilføje squash til boller. Måske du også har prøvet vores gulerodsbrud? Det er samme princip, hvor gulerødderne tilføjer noget fugtighed og sødme til bollerne. Squashbrud er dog ikke lige så populært som gulerodsbrud, men det burde de være, for det er super lækkert! Især når man ofte kan købe danske squash i vejboder eller være heldig at få dem fra venner og familie. Sunde madpakkeboller Det er de perfekte, sunde madpakkeboller, da de er grove og også har grønt i sig. Når man tilføjer fuldkorn til boller, så mætter de bedre, hvilket er helt ideelt til madpakkeboller. Det skal ikke være sådan, at man er sulten en halv time, efter man har spist den. Du kan spise dem, som de er, eller så kan du smøre dem med smør og lidt pålæg. De er nemlig også så gode som sandwichboller! Hvilke kerner kan jeg bruge til squashbollerne? Du kan tilføje præcis de kerner du har lyst til. Vi bruger altid det vi lige har i skabene. Nogle gange er det kun solsikkekerner og andre gange er det hørfrø. Du kan i princippet bruge solsikkekerner, hørfrø, græskarkerner, chiafrø (vær opmærksom på, at de suger væske), sesamfrø osv. Følg også med på de sociale medier Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.
Hejsa, Jeps, der skulle stå squash. Vi har lige flyttet hjemmeside, så der er lidt småfejl hist og her! Men tak fordi du skrev, så vi blev opmærksomme på fejlen 🙂 Knus Svar
Hej, Tak for opskrift, mums de er lækre! Vil bare høre, har I en oversigt over næringsindhold som I vil dele? ? God dag til jer. Svar