Gulerodsjuice

Gulerodsjuice
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på hjemmelavet gulerodsjuice lavet med gulerødder, appelsiner og frisk ingefær. En lækker juice med gulerod!

Ingrediensliste

  • 300 g. gulerod
  • 5 stk. appelsin
  • 2 cm. frisk ingefær

Fremgangsmåde

  1. Skræl gulerødderne eller skrub dem godt.
  2. Skær skrællen af appelsinerne.
  3. Kør gulerødder, appelsiner og ingefær på en juicemaskine.
  4. Hæld i glas med isterninger.
  5. Server med det samme eller sæt juicen på køl til senere.
  6. Den kan holde sig 3-4 dage på køl, men den kan også sagtens fryses ned.
Bedøm denne ret

Opskrift på gulerodsjuice

En portion hjemmelavet gulerodsjuice går man aldrig galt i byen med. Det er nemt at lave, men kræver dog, at man har en juicemaskine eller juicepresser. Hvis du har det, så kan du derimod lave alverdens lækre drikke. Én af de juice, som vi laver igen og igen, er denne gulerodsjuice med appelsin, gulerødder og ingefær. Det er en simpel opskrift, som bare smager så lækkert til morgenmad, frokost eller blot som en let forfriskning.

Det er så nemt at lave sin egen juice. Og det fede er, at man kan få brugt alle sine grøntsagsrester fra grøntsagsskuffen. Også dem, som måske er blevet lidt slatne. Samtidig er det en super nem måde at få lidt ekstra grøntsager og frugt ind i kosten, hvis du har svært ved at få nok ind via måltiderne.

LÆS OGSÅ: Iskaffe

Gulerodsjuice

Juice med gulerod

Den her juice lavet med gulerødder får den smukkeste orange farve. Udover gulerod, så har vi også brugt appelsin og ingefær. Det synes vi er den absolut lækreste kombination. Du kan dog også sagtens bruge andre frugter og grøntsager. Vi kan anbefale æble, rødbede, bladselleri, ananas og mango.

Det ville også smage rigtig lækkert med gulerødder, æble og mango. Prøv bare at eksperimentere med en masse forskellige kombinationer. Hvis man holder sig til en kombination af både frugt og grønt, så kan det næsten ikke gå galt. Vi elsker i hvert fald sådan en portion hjemmelavet gulerodsjuice til morgenmaden eller frokosten. Man føler sig så frisk bagefter.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar