Hindbær med chokolade

hindbær med chokolade
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Nem, sund og lækker snack med hindbær og mørk chokolade. Hurtig opskrift, som kan laves på 20 minutter. Find opskrift her.

Ingrediensliste

  • 300 g. hindbær
  • 100 g. mørk chokolade

Fremgangsmåde

  1. Hak chokolade.
  2. Smelt det over vandbad eller i mikroovnen.
  3. Skyl hindbær og dup dem tørre.
  4. Dyp hindbær i chokoladen og placer dem på en tallerken beklædt med bagepapir
  5. Sæt hindbær på køl, så chokoladen kan størkne.
  6. Nyd hindbærrene som en lille snack.
Bedøm denne ret

Opskrift på hindbær med chokolade

Prøv de her lækre og friske hindbær med chokolade, hvis du mangler en god, nem og hurtig snack her i det fine solskinsvejr. Det er egentlig meget simpelt og kræver måske som sådan ikke en opskrift, men vi tænker umiddelbart, at det kan være god inspiration. Du kan selvfølgelig bruge alle slags frugter og ikke blot hindbær. Man laver dem jo også ofte med jordbær, men det smager også godt at dyppe vindruer, blåbær, brombær, bananer i smeltet chokolade.

Det er sådan en simpel og sund snack, som man ikke skal undervurdere. Vi har brugt mørk chokolade, men du kan også dyppe i hvid eller lys chokolade.

LÆS OGSÅ: Banansnack 

hindbær med chokolade

Hvor lang tid kan de holde sig?
De kan holde sig 2-3 dage på køl, men vi synes de er bedst på selve dagen, da bærrene godt kan blive lidt smattede ellers.

Kan de fryses?
Ja, de kan også godt fryses. Det er specielt lækkert, hvis man bruger hindbær, som er godt søde. Så er det næsten sådan lidt is-agtigt med chokoladen til.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar