Lækre hverdagsopskrifter

Verdens nemmeste banansnack

Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

40 minutter

Beskrivelse

Den nemmeste opskrift på en simpel banansnack, som vi mener er verdens nemmeste snack. Den består af kun 3 ingredienser, er nem og hurtig at lave. Og så smager den bare godt! Opbevar bananerne i køleskabet og vent med at skære dem ud, indtil de skal spises. Så undgår du nemlig, at bananen bliver brun.

Ingrediensliste

  • 2 stk. banan
  • 70 g. 70% mørk chokolade
  • 50 g. mandler

Fremgangsmåde

  1. Skræl bananerne. Smelt chokoladen over vandbad (eller endnu nemmere: smelt det i mikroovnen i en skål).
  2. Hak mandler fint.
  3. Pensl bananerne med chokolade og tril herefter i hakkede mandler.
  4. Lad det størkne og sæt enten i køleskabet eller i fryseren – alt efter om du vil have små is eller blot bananer med chokolade.

Bedøm denne ret

Verdens nemmeste banansnack

Opskrift på hvad vi mener er verdens bedste og nemmeste banansnack. Den består af kun tre ingredienser og er super lækker. Vi laver den altid, når vi har lyst til noget sødt, men stadig vil have god samvittighed.

Det er en super sund snack, som består af banan penslet med mørk chokolade, som er rullet i nødder. Her kan man vælge lige præcis den nød man har lyst. Almindelige, hakkede mandler, peanuts, hasselnødder eller ristede mandler. Amen, det hele smager bare godt og vi skifter lidt rundt i det, alt efter hvilket humør vi er i. Det er en af de sunde snacks, som vi bare aldrig bliver trætte af.

LÆS OGSÅ: Sund kanelkage

Verdens nemmeste banansnack

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag