Verdens nemmeste banansnack

Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

40 minutter

Beskrivelse

Den nemmeste opskrift på en simpel banansnack, som vi mener er verdens nemmeste snack. Den består af kun 3 ingredienser, er nem og hurtig at lave. Og så smager den bare godt! Opbevar bananerne i køleskabet og vent med at skære dem ud, indtil de skal spises. Så undgår du nemlig, at bananen bliver brun.

Ingrediensliste

  • 2 stk. banan
  • 70 g. 70% mørk chokolade
  • 50 g. mandler

Fremgangsmåde

  1. Skræl bananerne. Smelt chokoladen over vandbad (eller endnu nemmere: smelt det i mikroovnen i en skål).
  2. Hak mandler fint.
  3. Pensl bananerne med chokolade og tril herefter i hakkede mandler.
  4. Lad det størkne og sæt enten i køleskabet eller i fryseren – alt efter om du vil have små is eller blot bananer med chokolade.
Bedøm denne ret

Opskrift på verdens nemmeste banansnack

Opskrift på hvad vi mener er verdens bedste og nemmeste banansnack. Den består af kun tre ingredienser og er super lækker. Vi laver den altid, når vi har lyst til noget sødt, men stadig vil have god samvittighed.

Det er en super sund snack, som består af banan penslet med mørk chokolade, som er rullet i nødder. Her kan man vælge lige præcis den nød man har lyst. Almindelige, hakkede mandler, peanuts, hasselnødder eller ristede mandler. Amen, det hele smager bare godt og vi skifter lidt rundt i det, alt efter hvilket humør vi er i. Det er en af de sunde snacks, som vi bare aldrig bliver trætte af.

Man kan også kalde dem for en slags banan-sushi. Man kan nemlig skære dem ud i lidt tykke skiver og så kunne det godt ligne en form for sushi. Uanset hvad, så er det super lækkert og de kan spises både frosne og friske. Lav evt. et frugtfad med masser af forskelligt frugt og så disse banansnacks. De plejer altid at falde i god jord!

LÆS OGSÅ: Sund kanelkage

Verdens nemmeste banansnack

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar