Tilmeld nyhedsbrev

Hjemmelavede snebolde med marcipan og chokolade

Hjemmelavede snebolde med marcipan og chokolade

Opskrift til 10 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

20 minutter

En nem opskrift på hjemmelavede Toms snebolde med marcipan, chokolade og den hvide sukkerskal på ydersiden. Har du en tendens til at lave de samme opskrifter igen og igen hver jul, så synes vi helt klart, at du skal tilføje den her opskrift til den årlige julebagning.

Ingrediensliste

  • 100 g. marcipan
  • 100 g. mørk chokolade
  • 1 dl. kikærtevand fra dåse
  • 60 g. flormelis

Fremgangsmåde

1. Rul 10 marcipankugler á 10 g.
2. Smelt chokoladen i mikroovnen. Lad det ikke blive for varmt, da det ellers vil dryppe en del.
3. Stik nu en tandstik i hver marcipan kugle, og tril dem i chokoladen. Prik tandstikken i en papkasse, en si eller andet, for at kuglerne kan størkne pænt.
4. Gentag ved de resterende kugler.
5. Når chokoladen er størknet, skal flormelis sigtes i en skål.
6. Hæld herefter cirka 1 dl. vand fra kikærter (vi købte på dåse) i en skål. Du kan også bruge pasteuriserede æggehvider.
7. Rul nu en kugle i kikærtevandet eller æggehviderne og tril derefter i flormelis indtil de er godt dækket.
8. Stil dem på køl. Kan holde sig gode i op til 3-5 dage.

Bedøm denne ret

Lav dine helt egne Toms Snebolde med marcipan og chokolade. Her får du nemlig opskriften på en hjemmelavet version, som både smager og ser fantastiske ud.

Det her er nyeste tilføjelse til vores årlige julebagedag, hvor vi bager småkager og laver konfekt. Det er faktisk slet ikke så svært at lave sine egne hjemmelavede snebolde. De består jo af få ingredienser og det er også muligt at få den der sukkerskal, som de rigtige Toms snebolde har.

Og når man alligevel har gang i marcipanen og chokoladen, så kan man da lige så godt også lige lave en lille portion snebolde. Det vil uden tvivl imponere alle dine julegæster.

Skriv en kommentar