Hjemmelavet kebab Hjemmelavet kebab Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 5 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på hjemmelavet kebab. Brug din kebab i pitabrød, durumruller, på pizza og meget mere. Det er slet ikke svært at lave selv. Ingrediensliste 750 g. lammekølle 2 fed hvidløg 1 spsk. sukker 2 tsk. stødt spidskommen 1 tsk. stødt koriander 0,5 tsk. stødt kanel 0,5 tsk. cayennepeber 1 tsk. paprika 0,5 tsk. stødt kardemomme 2 tsk. citronsaft 100 g. græsk yoghurt Salt/peber Fremgangsmåde Skær lammekøllen i tynde strimler. Bland alle ingredienser til marinaden. Vend kødet i marinaden og lad det 30 minutter eller natten over på køl. Varm en pande op til høj varme. Tilsæt olie. Steg kødet på den varme pande til det har fået en flot stegeskorpe. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på hjemmelavet kebab Lav helt selv en omgang hjemmelavet kebab. Ja, det er faktisk muligt at lave helt fantastisk kebab selv! Kebab laves oftest af lammekød, hvilket vi også har gjort her. Du kan dog også godt lave det af oksekød, hvis det er. Det er lidt billigere end lam. Det vigtigste er blot, at det bliver marineret godt i den lækre marinade. Du tænker måske, at den ingrediensliste der er ret lang. Men til lige præcis den her opskrift, der er den altså nødt til at være lidt lang, da det giver dig den bedste omgang hjemmelavet kebab. Men hvad betyder kebab egentlig? Ifølge Google, så betyder det grillet kød. Vi har dog ikke grillet det, da vi ikke har fundet grillen frem endnu. Vi har i stedet stegt det på en meget varm pande, men vi skal helt sikkert prøve at grille det, når vejret tillader det. LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores aftensmadsopskrifter Hjemmelavet shawarma opskrift Der er intet som sådan en omgang shawarma. Vi elsker en durumrulle eller pitabrød fra det lokale pizzeria med shawarma, salat og masser af dressing i. Det er snasket mad i højeste klasse og nu er det altså muligt at lave det hjemme også. Vi siger dig, at det er så lækkert en lørdag eller søndag aften i weekenden, hvor man har lidt ekstra tid til at gøre noget ekstra ud af aftensmaden. Du kan bruge din hjemmelavede kebab eller shawarma som fyld i pitabrød, en durumrulle, i burger, i salat, på pizza eller hvad du ellers lige tænker kunne være lækkert. Som så meget andet kød, så kan det jo bruges på så mange forskellige måder. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.