Hjemmelavet mayonnaise Hjemmelavet mayonnaise på 2 minutter! Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 1 minut Tilberedelsestid 1 minut Samlet tid 2 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på hjemmelavet mayonnaise som kan laves på 2 minutter. Kræver hovedsageligt kun æg og olie. En idiotsikker opskrift! Ingrediensliste 1 stk. æg 2 dl. raps- eller solsikkeolie 2 tsk. hvidvinseddike 1 tsk. sød sennep salt/peber Fremgangsmåde Put alle ingredienserne op i et højt glas (som ofte hører med til stavblender). Sæt din stavblender ned i glasset, så den rører bunden. Tænd og blend imens du holder blenderen ned mod bunden. Du kan herefter hurtigt se, at den begynder at tykne og ændre farve. Begynd herefter at bevæge stavblenderen op og ned, indtil du får en tyk konsistens. Smag til sidst til med salt/peber og evt. lidt mere sød sennep. Opbevar din mayonnaise i en lufttæt beholder eller glas. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på hjemmelavet mayonnaise på 2 minutter! Her får du den nemmeste og hurtigste opskrift på hjemmelavet mayonnaise. Det kan nemlig laves på 2 minutter! Jep du hørte rigtigt. 2 minutter. Og det er en idiotsikker opskrift. Det kan ikke gå galt! Det eneste udstyr det kræver er en stavblender og et højt blenderglas. LÆS OGSÅ: Hvidløgsmayo Hjemmelavet mayonnaise Det er så nemt at lave mayonnaise, da det primært blot består af æg og olie. Og ikke noget med at skulle skille blommer og hvider – og ikke noget med at skulle hælde olien i en fin stråle. Det hele skal bare op i glasset og blendes. Og når du først har fundet ud af hvor nemt det er at lave hjemmelavet mayonnaise, så kommer du til at lave det tit! Mayonnaise er jo godt til så mange ting. Ovenpå rugbrødsmadder, til pommes frites osv. Husk endelig at følg med på vores Facebookside, hvor vi lægger opskrifter og inspiration op. Vi er også på Instagram, og vi vil elske at få dig med i vores madunivers her også! Vores Instragramprofil finder du lige her. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!
Det er også min standard opskrift, og det væsentlige er at starte blenderen i bunden af glasset, ellers virker den ikke. Svar