Tilmeld nyhedsbrev

Hjemmelavet hvidløgsmayo

hvidløgsmayo

Hjemmelavet hvidløgsmayo på 2 minutter

Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

1 minut

Tilberedelsestid

1 minut

Samlet tid

2 minutter

Beskrivelse

Den nemmeste opskrift på hvidløgsmayo der kan laves på 2 minutter. Vi elsker denne mayo i burgere, sandwich, pita eller som dyppelse til ovnstegte kartofler.

Ingrediensliste

  • 220 g. mayonnaise
  • 1 fed hvidløg
  • Salt
  • 100 g. creme fraiche

Fremgangsmåde

  1. Pres hvidløg. Bland det med mayonnaise og salt. Tilsæt herefter creme fraiche.

Bedøm denne ret

Den nemmeste opskrift på hvidløgsmayo der kan laves på 2 minutter

Super nem opskrift på hvidløgsmayo hvor vi snyder lidt med en købe-mayonnaise. Det gør bestemt ikke dippen dårligere efter vores mening. Denne opskrift er super god, når man ikke lige har tiden til at piske en hjemmelavet mayonnaise.

Der er mange muligheder med sådan en hvidløgsmayo. Vi laver den ofte som en hurtig dip til ovnstegte kartofler. Derudover er den virkelig god i sandwich, hjemmelavede burgere, pita osv. Når vi laver crispy chicken burger, så er denne mayo altid deri.

Opskriften her er lavet med creme fraiche. Det gør at den bliver lidt mere let og det kan vi godt lide i smagen. Du kan sagtens udelade creme fraichen og bare tilsætte mere mayonnaise, hvis du foretrækker det.

LÆS OGSÅ: Hjemmelavet chilimayonnaise på 2 minutter

hvidløgsmayo

Husk endelig at følg med på vores Facebookside, hvor vi lægger opskrifter og inspiration op. Vi er også på Instagram, og vi vil elske at få dig med i vores madunivers her også! Vores Instragramprofil finder du lige  her. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

 

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven