Hjemmelavet hvidløgsmayo

Hjemmelavet hvidløgsmayo
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

1 minut

Tilberedelsestid

1 minut

Samlet tid

2 minutter

Beskrivelse

Den nemmeste opskrift på hvidløgsmayo der kan laves på 2 minutter. Vi elsker denne mayo i burgere, sandwich, pita eller som dyppelse til ovnstegte kartofler.

Ingrediensliste

 • 1 stk. æg
 • 2 dl. raps- eller solsikkeolie
 • 2 tsk. hvidvinseddike
 • 2 fed hvidløg
 • 1 tsk. sød sennep
 • salt/peber

Fremgangsmåde

 1. Pres hvidløg i en hvidløgspresser.
 2. Put alle ingredienserne op i et højt glas (som ofte hører med til stavblender).
 3. Sæt din stavblender ned i glasset, så den rører bunden. Tænd og blend imens du holder blenderen ned mod bunden. Du kan herefter hurtigt se, at den begynder at tykne og ændre farve.
 4. Begynd herefter at bevæge stavblenderen op og ned, indtil du får en tyk konsistens.
 5. Smag til sidst til med salt/peber og evt. lidt mere sød sennep.
 6. Opbevar din hvidløgsmayonnaise i en lufttæt beholder eller glas.
Bedøm denne ret

Den nemmeste opskrift på hvidløgsmayo på 2 minutter

Super nem opskrift på hvidløgsmayo hvor vi snyder lidt med en købe-mayonnaise. Det gør bestemt ikke dippen dårligere efter vores mening. Denne opskrift er super god, når man ikke lige har tiden til at piske en hjemmelavet mayonnaise.

Der er mange muligheder med sådan en hvidløgsmayo. Vi laver den ofte som en hurtig dip til ovnstegte kartofler. Derudover er den virkelig god i sandwich, hjemmelavede burgere, pita osv. Når vi laver crispy chicken burger, så er denne mayo altid deri.

LÆS OGSÅ: Hjemmelavet chilimayonnaise på 2 minutter

Hjemmelavet hvidløgsmayo

Hvidløgsaioli eller hvidløgsmayo

Kald det hvad du vil, men hvidløgsaioli og hvidløgsmayo er jo egentlig blot det samme. En simpel mayonnaise med hvidløgssmag. Den her er super nem og kræver blot en god færdiglavet mayonnaise. Du kan også lave en hjemmelavet mayonnaise.

Husk endelig at følg med på vores Facebookside, hvor vi lægger opskrifter og inspiration op. Vi er også på Instagram, og vi vil elske at få dig med i vores madunivers her også! Vores Instragramprofil finder du lige  her. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

 

Skriv en kommentar