Tilmeld nyhedsbrev

Hjemmelavet pizza med varmrøget laks

Hjemmelavet pizza med varmrøget laks

Hjemmelavet pizza med varmrøget laks

Opskrift til 2 stk.

Forberedelsestid

24 timer

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

24 timer og 30 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på hjemmelavet pizza med varmrøget laks. En anderledes og frisk udgave af den traditionelle pizza, som du er nødt til at prøve, hvis du ligesom os elsker laks. Du kan vælge enten at bruge varmrøget eller koldrøget laks, begge dele smager nemlig godt. Kan du lide denne specielle pizza, så burde du også prøve denne her.

 

 

Ingrediensliste

Pizzabund

  • 1 portion pizzadej (Find opskriften lige her)

Tomatsauce

  • 200 g. tomatsauce (Find opskriften lige her)

Fyld

  • 1 rødløg
  • 1 rød peberfrugt
  • 15 stk. cherrytomater
  • 200 g. varmrøget laks
  • 2 pk. mozzarella ost
  • 50 g. ruccola
  • 4 spsk. olie
  • 1/2 tsk. salt
  • 2 fed hvidløg

Fremgangsmåde

Pizza

1. Følg opskriften på pizzadej og tomatsauce.
2. Tænd ovnen på 230 – 275 grader varmluft (alt efter hvor meget din ovn kan trække). Fordel tomatsauce og halvdelen af den friske mozzarella ovenpå (den anden halvdel skal ovenpå frisk).
3. Bag pizzaerne i ca. 8-10 minutter.
2. Imens bundene bages opvarmes en pande med lidt olie. Skør løg og peberfrugt i skiver og halver cherrytomaterne. Start med at svitse løg, tilsæt herefter peberfrugt og lynsteg til sidst tomaterne.
3. Når pizzabundene er færdige fordeles de stegte grøntsager på bundene. Fordel skyllet ruccola og fordel varmrøget laks og den anden halvdel af din friske mozzarella på toppen.
4. I en lille skål blandes olie med salt og hakket hvidløg. Top evt. dine pizzaer med lidt hvidløgsolie.

Bedøm denne ret

Den absolut bedste opskrift på hjemmelavet pizza med en super god grundopskrift på pizzadej, som ikke kræver æltning eller klistrede fingre. Den kræver derimod en portion tålmodighed, da dejen skal hæve i køleskabet i mindst 24 timer, men bunden er det hele værd! Du får en sprød skorpe, som knaser, når man tager en bid. Pizza, som er ligesom dem man får i Italien og bedre end de pizzaer, som man får ved pizzamanden her i Danmark.

Og det fede ved pizzaer er, at man jo kan variere fyldet i uendeligheder. Det er kun fantasien, som sætter grænser. Denne her er med varmrøget laks, frisk mozzarellaost og ruccola. Det er en super lækker og frisk kombination, som passer perfekt til en god sommeraften med et glas koldt hvidvin i haven.

Hjemmelavet pizza med varmrøget laks

 

Skriv en kommentar