Hjemmelavet råcreme til frugtsalat

Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Den bedste opskrift på en hjemmelavet råcreme til frugtsalat. Råcreme eller vaniljecreme består af fløde, som vendes sammen med en æggesnaps og så får du den bedste creme nogensinde.

Ingrediensliste

  • 2 stk. æggeblomme
  • 4 spsk. flormelis
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 2,5 dl. piskefløde

Fremgangsmåde

  1. Pisk æggeblommer, flormelis og vaniljesukker sammen. Pisk indtil det bliver luftigt og lyst. Det tager ca. 4-5 minutter.
  2. Pisk fløde til en let skum i en anden skål.
  3. Vend æggeblomme-blandingen sammen med flødeskummet. Server med frisk frugt.
Bedøm denne ret

Opskrift på hjemmelavet råcreme til frugtsalat

Den bedste opskrift på en hjemmelavet råcreme, som bruges til frugtsalat. Hold op hvor har vi spist meget råcreme gennem tiderne. Frugtsalat med råcreme er nemlig en af vores absolut yndlings desserter. Det er en simpel dessert, som kræver få ingredienser. Man kan bruge lige præcis de frugter, som man har lyst til. Og når man får frugtsalat, så kommer man ikke uden om en god vaniljecreme og nej, vi snakker ikke om den der færdiglavede købeversion.

LÆS OGSÅ: Blåbærcheesecake

Hjemmelavet råcreme til frugtsalat

Abemad med hjemmelavet creme

Skal man gøre det ordentligt, så skal man lave hjemmelavet råcreme. Når først du har fået det én gang, så køber du aldrig mere en færdiglavet creme. Vi glæder os så meget til at lave denne lækre sommerdessert en masse gange, når der kommer søde sommerbær i Danmark. Friske bær med luftig og sød råcreme toppet med chokolade, så bliver det ikke bedre. 

Kan jeg lave cremen på forhånd?
I princippet ja, men den vil miste noget af sin luftighed og måske blive lidt tyndere. Derfor anbefaler vi, at man venter med at lave den til lige inden servering. Den tager altså kun 10 minutter at lave, så det er ikke den mest tidskrævende dessert. Til gengæld kan du skære frugt på forhånd, så du ikke skal bruge tid på det.

Hvilke frugter kan I anbefale? 
Vi elsker en kombination af bananer, æble, jordbær, mango, kiwi, vindruer og evt. hindbær. Derudover kan du bruge alle slags frugter. Mange bruger også frugt fra dåse. Vi er dog mest til blot at bruge frisk frugt, da vi synes det bliver bedst af det.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar