Honning-sennep dressing

Honning-sennep dressing
Opskrift til portion Opskrift til 1 portion

Forberedelsestid

2 minutter

Tilberedelsestid

2 minutter

Samlet tid

4 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på en let honning-sennep dressing, som er genial at vende salater i. En smagfuld olie-eddike dressing med sennep.

Ingrediensliste

  • 3 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • 1 spsk. akaciehonning
  • 1 tsk. dijonsennep
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienser op i et glas eller beholder med låg til.
  2. Ryst det godt sammen, så dressingen tykner en smule.
  3. Smag evt. til med mere honning eller eddike, alt efter hvordan du vil have balancen skal være.
  4. Brug den på din salat med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på honning-sennep dressing

En virkelig nem og smagfuld honning-sennep dressing, som er lavet på ganske få ingredienser. Selvom den består af få ingredienser, så er den fyldt med smag og kan virkelig forvandle dine salater til en bid af himlen. De fleste salater bliver kun bedre, hvis de lige bliver vendt i en let og lækker dressing. Så her får du altså opskriften på vores yndlingsdressing med honning og sennep, som vi ofte bruger på spidskålssalater, kålsalater og grønne salater. Det er sådan en rigtig sommerdressing, som har den der helt perfekte balance mellem syre og sødme.

Den består af honning, sennep, olie, lidt hvidvinseddike og salt/peber. Det hele kommes blot op i et glas med låg til eller noget andet, hvor du kan ryste den godt sammen. Når den rystes, så tykner dressingen en smule og du får den smukkeste dressing.

LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på dressinger her

Honning-sennep dressing

Olie-eddike dressing med sennep og honning

Den kan også kaldes for en olie-eddike dressing, da den jo består af både olie og eddike. Vi bruger en god olivenolie og bare en almindelig hvidvinseddike. Du kan dog også sagtens bruge æblecidereddike eller lidt frisk citronsaft for at give syrligheden. Vi veksler også mellem hvad vi lige har. Men i de fleste tilfælde, så laver vi den med hvidvinseddike. Det er sådan en dressing, som man altid lige skal have i baghånden. Den kan næsten altid gøre din salat lige en tand bedre.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.

Skriv en kommentar