Hotwings i airfryer

Hotwings i airfryer
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

0 minutter

Tilberedelsestid

25 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

Se her hvordan du nemt tilbereder de bedste hotwings i airfryer. Smagfulde og krydrede små kyllingevinger i airfryer.

Ingrediensliste

  • 750 g. kyllingevinger

Fremgangsmåde

  1. Læg de frosne hotwings i airfryeren og bag dem ved 200 grader i 25 minutter. Ryst evt. kurven undervejs.
Bedøm denne ret

Opskrift på hotwings i airfryer

Man kan nemt og hurtigt lave frosne hotwings i airfryer. De bliver super sprøde udvendigt og saftige og lækre indvendigt. Hotwings er lækre som en lille snack og man kan også sagtens servere det til aftensmad. Det er ægte fingermad, hvor man altså får lidt grattede fingre. Men det elsker vi! Skal man køre den helt ‘dyre’ menu, så laver man en omgang pommes frites til og serverer med lækkert dyppelse. Simpelt, men altså også godt engang i mellem.

Og det er altså genialt at lave hotwings i airfryer. Det er lynhurtigt, smager godt og så skal man ikke til at tænde ovnen for at lave sådan en lille portion. De skal bare have omkring 25 minutter og så er der altså de bedste hotwings. Så hvis du endnu ikke har lavet de lækre kyllingevinger i din airfryer, så er det på tide.

LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter til airfryer her

Hotwings i airfryer

Kyllingevinger i airfryer

Man køber blot en pose frosne kyllingevinger og laver dem i airfryer. Man kan i stort set alle supermarkeder få en eller anden form for frosne hotwings. Ellers kan du også lave dine egne, hvis du kan finde ferske kyllingevinger. Vi ved, at man kan få nogle fra De Danske Familiegårde. Kan du finde dem, så har vi en opskrift på en god marinade til hjemmelavede hotwings lige her. De kan selvfølgelig også tilberedes i airfryer.

Hotwings i airfryer

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar