Hotwings

Hotwings
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på hjemmelavede hotwings. Krydrede, smagfulde små kyllingevinger, som er vendt i den lækreste marinade.

Ingrediensliste

 • 1 kg. kyllingevinger
 • 4 spsk. smør
 • 3 spsk. raps- eller solsikkeolie
 • 2 tsk. hvidløgspulver
 • 2 tsk. løgpulver
 • 2 spsk. akaciehonning
 • 4 spsk. chilisauce
 • salt/peber

Fremgangsmåde

 1. Kom kyllingevingerne op i en pose.
 2. Rør marinaden sammen. Smelt smør og bland smeltet smør med de resterende ingredienser.
 3. Kom marinaden op i posen til kyllingevingrene. Ryst og masser marinaden godt ind.
 4. Varm ovnen op til 190 grader varmluft.
 5. Fordel kyllingevingerne på en bageplade med bagepapir.
 6. Bag dem i den forvarmet ovn i ca. 25-30 minutter. Vend dem evt. undervejs.
 7. Tag dem ud og anret på en tallerken. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på hotwings

Lav nemt dine egne hjemmelavede hotwings. Krydrede små kyllingevinger, som er gode som en lille snack, appetizer eller til grillen. Vi var så heldige at finde små kyllingevinger og det skulle vi selvfølgelig udnytte og lave vores egne hotwings. Man kan nemlig købe mange forskellige varianter på frost i supermarkederne, men vi har længe gerne vil lave vores egne. Så kan man nemlig selv tilsmage marinaden og tilpasse hvor stærke de skal være. Desuden er de også fyldt med e-numre og tilsætningsstoffer, når man køber dem færdiglavet. Så det ville vi gerne udenom og så lave vores egne.

Og de blev bare mega gode! Vi er ikke så vilde med, at de har en BBQ marinade. Så hellere servere BBQ sauce ved siden af. Vi kan i stedet bedre lide, at de har en stærk, men krydret marinade, som også har lidt sødme i sig.

LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på tapas og små retter her

Hotwings

Krydrede kyllingevinger opskrift

Du får de lækreste krydrede små kyllingevinger, hvor du også sagtens kan bruge marinaden på almindelige kyllingelår. Marinaden er lavet på chilisauce og honning blandt andet, som giver den der perfekte balance mellem stærkhed og sødme. Det her er præcis sådan vi bedst kan lide vores hotwings. Hvis du er mere til en barbequemarinade, så kan du også sagtens lave det og vende kyllingevingerne i det.

Kyllingevingerne kan tilberedes i ovnen, men de kan også grilles. Når de grilles, så får de sådan en dejlig smag af grill, som aldrig er helt dårlig.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.

Skriv en kommentar