Hvid chokoladekage

Hvid chokoladekage
Opskrift til personer Opskrift til 8 personer

Forberedelsestid

20 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

40 minutter

Beskrivelse

En svampet og lækker hvid chokoladekage. En nem kage med hvid chokolade, som evt. kan serveres med bær og is til.

Ingrediensliste

  • 100 g. smør
  • 100 g. sukker
  • 100 g. hvid chokolade
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 2 stk. æg
  • 2 spsk. creme fraiche
  • 100 g. hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver

Fremgangsmåde

  1. Smelt smør og smelt chokolade deri. Lad det køle lidt ned.
  2. Sukker, smør/chokoladeblanding og vaniljesukker piskes sammen med en elpisker.
  3. Tilsæt æg et ad gangen og pisk godt.
  4. Opvarm ovnen til 170 grader varmluft.
  5. Vend forsigtigt creme fraiche i dejen. Sigt hvedemel og bagepulver i dejen.
  6. Fordel dejen i en form på 20×20 cm eller en springform med Ø22 i diameter.
  7. Bag den i den forvarmede ovn i cirka 20-25 minutter, alt efter hvor kraftig din ovn er. Hold øje med den efter 15 minutter.
  8. Tag den ud af ovnen og lad den køle af.
Bedøm denne ret

Opskrift på hvid chokoladekage

En svampet og nem hvid chokoladekage. Er du vild med hvid chokolade, så vil den her kage nok være lige noget for dig! Det er faktisk en relativ let kage. En lys sandkage med hvid chokolade i. Den er mega god som en dessertkage, hvor den serveres med nogle friske bær og evt. en kugle is. Det er nemlig en ret sød kage, som har godt af at få et syrligt og frisk modspil, som bær jo kan give. Man kunne også toppe kagen med en frisk bærskum, som vi bruger her til vores chokoladekage.

Nu er efteråret her og vores bagetrang er for alvor retur. Ligeså snart det bliver koldere udenfor, så har vi bare lyst til at hygge indenfor med at bage, se film og drikke varm kakao. Så det var hvad vi gjorde i denne weekend. Vi bagte denne lækre hvid chokoladekage og til stor begejstring for familien.

LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på nemme kager her

Hvid chokoladekage

Hvid chokolade kage

En nem hvid chokoladekage, hvor der er hvid chokolade i selve dejen, men også som pynt på toppen. Det er en lækker og svampet kage, hvor alle kan være med. Den kan bages i både bradepande, men også i springform. Hvis du har noget tilovers, så kan kagen også sagtens fryses ned. Den får en god smag af hvid chokolade, så er du vild med det, så vil den her kage være lige noget for dig.

Følg med på de sociale medier

Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar