Joe’s club sandwich

Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

Opskrift på den berømte Joe’s club sandwich. Den består af ristet brød, pesto, kylling, tomat og avocado. En god og nem frokost.

Ingrediensliste

 • 2 stk. groft brød
 • 4 spsk. grøn pesto
 • 350 g. kyllingebryst
 • 2 spsk. raps- eller solsikkeolie
 • salt/peber
 • 1 stk. tomat
 • 1 stk. avocado

Fremgangsmåde

 1. Start med at stege kyllingen.
 2. Rens kyllingen for eventuelle sener eller urenheder.
 3. Del den evt. i to tyndere fileter, så er den hurtigere at stege. Krydr med salt/peber.
 4. Varm en pande op med olie.
 5. Kom kyllingen på. Steg den i ca. 3-4 minutter på hver side (kortere tid, hvis den er meget tynd) eller til den er gennemstegt og kødet er hvidt indeni. Tag kyllingen af og lad køle af.
 6. Skær avocado og tomater i skiver.
 7. Rist brød i et paninijern (vi bruger groft sandwichbrød fra Kohberg, som ligner meget det fra Joe & the Juice).
 8. Skær brødet over på midten.
 9. Smør med pesto på begge sider.
 10. Skær kylling i skiver.
 11. Fordel kylling, avocado og tomat på brødet. Kom overbollen på.
 12. Spis med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på Joe’s club sandwich

Vi har ikke tal på hvor mange Joe’s club sandwich, som vi har spist. Det er i hvert altid vores go-to sandwich, hvis vi er i lufthavnen og skal have noget hurtigt mad. Derfor er vi begyndt at lave dem derhjemme i stedet. De er nemlig slet ikke svære at lave selv og så er det også meget billigere. Vi bruger sådan nogle virkelig gode sandwichbrød fra Kohberg, som ligner dem fra Joe & the Juice. Især når de ristes i et paninijern. Så bliver det nemlig helt fladt. Herefter skæres brødene over og de fyldes med pesto, skiver af stegt kylling, tomat og avocado. Simpelt, men en sikker vinder!

I stedet for den (nogle gange) kedelige rugbrødsmad laver vi ofte en sandwich til frokost. Har man en rest kyllingebryst, så er det helt ideelt at lave den. Ellers kan man også stege noget eller bruge noget kyllingepålæg i stedet.

LÆS OGSÅ: Se alle vores sandwich-opskrifter her

Joe's club sandwich

Grov kyllingesandwich

Os bekendt, så kan brødet købes i en lys og grov variant. Vi vælger altid den grove variant, da man lige så godt kan vælge fuldkorn de steder, hvor man alligevel ikke kan smage det. Og så mætter den jo også i længere tid på den måde. Win-win! Du kan også bage dine egne sandwichbrød til sandwich. Det kunne være disse, som er toppet med en masse frø og kerner.

Så vi synes, at du skal overveje at skifte frokosten eller aftensmaden for den sags skyld, ud med en hurtig og nem sandwich. Vi får den faktisk også nogle gange til aftensmad, når det bare skal være nemt og lækkert. Efter at have fået et barn, så har vi virkelig fået øjnene op for hvor knap tiden nogle gange er, når der skal laves mad. Derfor er det godt med sådan et kort som denne sandwich på hånden en gang i mellem.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar