Jordbær med myntesukker og fløde

Jordbær med myntesukker og fløde
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Lav en omgang jordbær med myntesukker og piskefløde. En lækker og hurtig sommerdessert med jordbær, som består af få ingredienser.

Ingrediensliste

 • Jordbær med fløde

 • 400 g. jordbær
 • 2,5 dl. piskefløde
 • Myntesukker

 • 4 spsk. sukker
 • 1 håndfuld frisk mynte

Fremgangsmåde

 1. Kom frisk mynte og sukker op i en minihakker (du kan også hakke mynte rigtig fint med en kniv og herefter blande det godt med sukker).
 2. Kør det i minihakkeren til mynten er blendet sammen med sukkeret.
 3. Rens jordbær, fjern stilken og skær i mindre stykker.
 4. Anret i skåle.
 5. Top med piskefløde og myntesukker.
 6. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på jordbær med myntesukker og fløde

Jordbær med myntesukker og fløde er en nem og hurtig sommerdessert, som bare aldrig slår fejl. En opgraderet version af den klassiske omgang jordbær med fløde. Hvis du endnu ikke har prøvet det med en omgang myntesukker på, så kan vi virkelig anbefale det. Det smager så godt og gør desserten endnu mere frisk. Det perfekte modspil til de søde jordbær og den fede fløde.

Det her er bare smagen af sol og sommer. Der er intet som en omgang danske jordbær på en varm sommerdag. Det er nok en af de desserter, som vi spiser mest i løbet af sommeren. Det er så nemt at lave, kræver få ingredienser og smager fortræffeligt.

LÆS OGSÅ: Klik her og se alle vores opskrifter på desserter med jordbær

Jordbær med myntesukker og fløde

Hurtig sommerdessert med jordbær

Om sommeren er det ofte bare en hurtig, frisk og lækker dessert, som man har lyst til at slutte aftenen af med. Sommeren er den sæson, hvor man også ofte lige får lyst til et eller andet lækkert efter aftensmaden. Og laver du en omgang myntesukker, så kan det holde sig i et par uger og så kan man hurtigt bikse sammen en omgang her sammen. Selvfølgelig smager jordbær med fløde også bare godt, som det er. Men savner man lidt variation, så er det her en god måde at gøre det på. Som vi nævnte tidligere. En opgraderet version af den klassiske omgang jordbær med fløde, som aldrig slår fejl.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar